|
Хоби |
Внеси реплика | страница <1 89101112 13> |
Автор | |||
Nelson Pike
Група Регистриран: 24.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 60 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kupuvam stari avtomobili, proizvedeni pred 1954 godina.
|
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
.... јако хоби... останав без коментар. _________________________________ читање книги, танцување (знам ча ча ча, квикстеп, џаив, валц-малц) бла бла... и гледање фудбал! секоја тренди девојка гледа фудбал и секоја цура што сака да е фенси знае што е офсајд! |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ја неглеам фудбал и до ден денес незнам шо е офсајд... |
|||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
хах...
добри сте жими све... еве ви мал прирачник: до двајцата. |
|||
|||
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Значи Офсајд е кога играч на Милан со број 11 исфрла Протонски зрак од стилот на Драгонбол придружен со црно-бела топка кон истотака играч од Милан со број 9 - кој во меѓувреме има шанси да биде гушнат од голман на Интер... аха... |
|||
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Абе каков Милан... од Перо бољи фудбалер нема
|
|||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|||
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
фала тиги гад блес ју...
утре идам во тера нова...да повежбам малце... |
|||
|||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
од кај ја најде теранова жити се???
|
|||
|||
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
таму играме шева со другарчињата... ама сеа пошо ‘ми кажа‘ шо е офсајд... ќе преминеме на стативи . . . и чанти... |
|||
|||
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
хоби-интернет...не тоа ми е работа
па што знам-лакирање нокти |
|||
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Хоби на средовечен пар!!Вакво нешто не сте чуле или ајјј можеби ….. Секој преку викенд ете си има некое хоби …нели?? некој иде на планина , некој вози ролери и велосипед, некој чита книга… некој спие , некој се секса , некој иде на лов … …..но има и некој што обожават на свадби да идат… ха ха ха , да да….. келнерите приметиле дека подолго време еден средовечен пар биле присутни на секоја свадба во тој хотел……не верувале ниту во случајност ниту да имале толку познати или блиска родбина…и ете баш овој викенд решиле да ја испитат работата……ги прашале од ,,машка страна,, кој е тој пар…..?? тие одговориле дека појма немале дека не дошле од кај нив туку изгледа од женската страна…..хахахха хаха кога отишол и прашал од ,,женската страна,, за присутниот пар…..и тие одгвориле дека не ги познавале и највероватно биле од машката страна!! хахаххаа јако а?? и ете келнерот на крај отишол директно кај нив и ги прашал…..од која страна се присутни на свадба?? средовечниот пар осетиле дека се откриени и признале дека не се од ниедна страна ………дека просто обожавале да се веселат и играт, а во градот како немало таква соодветна забава за нив решиле да тоа го компензираат со присуство на свадбите во тој хотел ….и тоа веќе месеци уназад…..правдајќи се дека никогаш не пречеле напротив на сите им носеле поклони и тоа фиксно вазна сместена во голем пакет ….и многу, многу честитки до младите и сватовите……хахаха хаха нели баш добро , каква идеја !!!келнерот ги замолил веќе тоа да не го прават или ќе бидел принуден да ги пријави во полиција…..на истово средовечниот пар одговориле дека и така им било тоа последната свадба во тој град оти им се здосадило од истите песни кои и покрај различни групи сепак сите имале иста шема…..хаххаха добри се!!! и на крај рекле дека следна дестинација на нивната забава ќе бидел градот… Куманово………хаххаа, па кумановци гледајте ако некој не се ни од машка ни од женска страна ….сигурно ќе бидат ИСТИТЕ ТИЕ……!!! |
|||
Phantomlord
Сениор ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Свирење на бас гитара, музика, пиво и тн.
|
|||
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
|||
Внеси реплика | страница <1 89101112 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |