|
Дали се сметате за нормални? |
Внеси реплика | страница <1 2223242526 38> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
меси нишо не си ме читал нормално е статистички најраспространето во една заокружена целина се надвор од тоа е ненормално, и во негација и во позиција |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E sho ti so toa statistikata a?
Ako statistikata pokaze deka homoseksualnosta e vo mnozinstvo,toa znaci deka treba malcinstvoto da se pleska vo gazeto...aj be ziti se I ti koga ke ja plesnes s neba u rebra... Ako mnozinstvoto ovde na forumov kaze deka sum udren so mokar corap ke go prifatis toa? Brojki vo filozofija....ljak |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема што јас да се сметам за нормален - човекот е она како што другите го перцепираат.
Ма колку тврдел дека си гениј, ако другите кажат дека си луд - ете ти го Бардовци. Инаку јас себеси се доживувам како нормален. |
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nacinot na percepiranje e razlicen kaj sekogo ...
Dali toa tebe ke te napravi lud spored edni?
Dali toia ke te napravi genij spored drugi ?
Ili ke bides tipicen primer za mediokritet kaj treti?
Koj im go dva pravoto da te definiraat TEBE?
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ako homosexualnosta stane 51% na planetata togas kje padne vo kategorija normalnoto a hetero kje bide nenormalno zarem taka ne funkcionira svetot za normalnosta na deluvanjeto na civilizacijata |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke si go dades gazot a?
Pukankite davaj mu gi na toj sto saka da gi cita...a tvojata doslednost mi dava za pravo da ti dadam |
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што да му дадеш? |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
povrzana
se uste homo e pomalku od 51% znaci e nenolmale thing taka da nema davanje ni zemanje na srekja se uste sme normalni vo sexualen pogled a vo nekoj drug pogled koj znae???? |
|
|
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aman so toa hipotezite...aj aj znaes ti podobro...ama ne sakas da si ja goltnes svojata pluvacka
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa ne e hipoteza bre
nego teorema |
|
|
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aha "same sh*t"...
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
strance pazi na jazik
vo ovoj grad ne sakame stranci a za salunot da ne pricam |
|
|
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
U ovom sam gradu samo prolaznik
a mozda i malo ostanem tek onloliko da bi dah svoj uzeo whiskey svoj popio ....pa uz galop na konju svome sutonu nekom Poljubiti mesec pre no sto se i rodi Zagrliti ljubav uz zvek mojih mamuza ...tek onoliko da bi nesto od mene bilo |
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нормално...
Една нормала повлечена кон нашиот живот чии паралели се во наша корист... Тоа е нормално... Тоа што ние го сметаме за најкорисно за нас , го нарекуваме нормално... Не постои нормалност...Постои просечност... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Внеси реплика | страница <1 2223242526 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |