|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 148149150151152 240> |
Автор | |
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zosto cigance vo prvo odelenie ne se plasi od nikogo vo skolo...
Oti tatko mu e shesto |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува наркоман во црква и му вели на попот.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се јавува работникот на работа.
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Учителката во школо видела неколку деца како прават фаци додека си играат, па ги предупредува:
- Деца, кога бевме мали нас не учеа дека кој прави грди фаци ќе остане таков кога ќе порасне. На тоа Кирче коментира: - Па добро, барем не може да се жалите дека не ве предупредиле. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зборуваат пилот, тенкист и таксист која професија е по добра.
Пилотот: - Кога ќе се спуштам на аеродромот жена ми ме слушне. Се враќам дома: јадењето на масата, креветот – подготвен. Тенкистот: - Кога го паркирам тенкот жена ми ме слушне. Се прибирам дома: бањата стоплена, ракијата на масата. Таксистот: - Јас пак ја паркирам колата на соседниот паркинг. Го земам кранот и се прикрадувам... Досега ниту еден гад не успеал да ми избега! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Три емо жени во последен момент решиле да го прослават 8-ми март. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некој човек фатил златна рипка и таа му рекла:
- Пушти ме, ќе ти исполнам 3 желби! - Добро... Првата желба ми е да имам многу пари. Втората желба ми е да имам жени колку што сакам. А третата желба ми е дах те фатам уште 100 пати. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле маж и жена. Мажот се враќа од работа, а жената како и секој ден, вообичаено, го става ручекот на маса. Мажот се изнервирал нешто и го фрлил јадењето низ прозорецот. Жената го гледала некое време, земала стол и го фрлила низ прозорецот.
- Зошто го фрли столот? - рекол мажот. - Епа кога ќе се симнеш долу да ручаш, да има кај да седиш |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се шетале две крофни по улица и сретнале една палачинка. Едната крофна и рекла на другата: |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто научно е потврдено дека Адам и Ева се Македонци?
- Затоа што се голи и боси, а мислат дека се во рајот. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди девојка на лекарски преглед и лекарот ја прегледува со сите тестови, па на крај и со тест за бременост. Се враќа тој со резултатите и и вика:
- Откривме што ви е. Вие сте бремена. - Јас... трудна???... Нема шанси. - Како нема шанси? Трудна сте. - Не бе докторе, грешка си. - Грешка не сум. Активни сте сексуално, нели? - Не, јас само лежам. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат двајца каубојци во салун кога влегуваат две девојки. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доаѓа тип во хотел со сомничав изглед и го прашува реципционерот:
- Ej, колку кошта спиење во оваа свинарница? - 20 евра по свиња, одговара тој. |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Спортска
< ="" ="text/">
function mxclightup(imageobject, opacity){
if (navigator.appName.indexOf("Netscape")!=-1
&&parseInt(navigator.appVersion)>=5)
imageobject.style.MozOpacity=opacity/100
else if (navigator.appName.indexOf("Microsoft")!= -1
&&parseInt(navigator.appVersion)>=4)
imageobject.filters.alpha.opacity=opacity
}
Се враќа Трпе дома и и вика на Трпана: - Леле жено ме еба Интер и тоа на гости! - И мене Милан комшијата, дома. |
|
Внеси реплика | страница <1 148149150151152 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |