|
Дали се сметате за нормални? |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 38> |
Автор | |
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
normalna da
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе јас се сметам за нормален...ама не знам дали другите ме доживуваат за таков.....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sakam drugite da kazat za mene.....
ic ne se stegajte,kazete si....kaj mene nema ljutis |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako shto rekovme, edinstven kriterijum za toa shto e "normalno" pretstavuva srednata vrednost na sevkupnoto naselenie. Znachi, ako site se nenormalni, za niv toa kje bide normalno.
Spored toa, koi sme nie da determinirame deka ti si normalen? |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za da postignes nesto povekje vo zivotot od drugite lugje treba da si nenormalen, odnosno, da ne bides kako drugite , tuku nesto povekje. Za takvi bile smetani site golemi lugje koi ja promenile civilizacijata |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Apsolutno se slozhuvam so kazhanoto, pod uslov toa "nenormalno" da ne bide ludilo, tuku genijalnost.
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A ke znaes li dali e ludilo ili genijalnost?
Vo sekoj slucaj najubavo e sekoj da si go nosi svoeto i da uziva vo nego... |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секој е онаков како што го перцепира околината а не како се смета самиот тој.Затоа денес е прашање дали нормалните се нормалји - кога би се гласало незнам кој би бил прогласен за нормален а кој за улав.Виртуелниов свет ги побрка вредностите.Затоа нејќан ниту да прашувам ниту да се изјаснувам за нормалности.Денес има повеќе ненормалности од нормалности.
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima edna izreka: Genijalecot go opravduvaat negovite genijalni dela. Ako se odnesuva cudno a nema genijalni dela, za zal, takviot covek e lud. Inaku, zborot normalen znaci prosek. Jas mislam deka e dobro da ne bides prosecen i da se stremis da se usovrsuvas kolku sto mozes povekje i da bides uste podobar covek i pred BOG i pred lugjeto. |
|
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Taka e brate messi |
|
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
eptendosadno1
Сениор ОРТОДОКСЕН АТЕИСТ Регистриран: 30.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 1149 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во тој случај ненормалното станува нормално , што значи , нека ни е со среќа . |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не...имам налудничави идеи...
|
|
eptendosadno1
Сениор ОРТОДОКСЕН АТЕИСТ Регистриран: 30.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 1149 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа е нормално |
|
Внеси реплика | страница <1 2122232425 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |