|
Дали ФЕЈСБУК, msn, hi5 имаат влијание на врската? |
Внеси реплика | страница <1 45678 11> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa ne znam
no sum stretnal tamu edna grupa koja se vika IM ZAVIDUVAM NA SITE STO ZAVRSIJA FAKULTET PRED DA SE IZMISLI FACEBOOK Изменето од anakin - 18.Април.2010 во 15:14 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tesko e koga nasite alitki za polesna komunikacija i druzenje ke stanat goospodari na nasite mozoci.
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Така де... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не сакам никој да ми се меша во врска (ма да сега сум сингл подолго време , убаво ми е вака) па кој и да е тоа (и на фејсбук се однесува) . До сега ФБ само ми посредувал при комуникација и ми олеснувал да најдам некое инфо за некоја цура...Ако забележам дека ми се меша поозбилно нема да ми биде проблем да престанам да го посетувам пошто (фала богу) не сум фб-зависник
Изменето од volkswagen - 18.Април.2010 во 15:42 |
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas neam face (na) book.
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па мамамд не ми даде опција за гласање....
јас сум на ФБ ама немам профил... гледам дека се шокирате поради нови врски или раскинување на врските преку ФБ.... тоа само ги убрзува нештата во љубовта кои кога тогаш ќе се случат и не се последица од ФБ....... јас сум шокирана од изнесување на податоци така јавно постирање на слики и тоа фамилијарни.... доволно да го дознаеш името и презимето и ОП!! сите податоци фотки на ФБ.....ма тоа го нема ни во матично ...тоа е опасна работа Изменето од bijonse1 - 18.Април.2010 во 19:01 |
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас сум вљубен во facebook.
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
srcko da te gusnam a vo vrska so temava ke komentiram koga ke bidam vo seriozna vrska , posto sega sum u vrska onaka kolku da ne zaboravam kako e so decko , plus maliot si ima staveno sliki od nego i bivsata na facebook , no mene ne mi preci od pricina sto nemam cuvstva jas i isto mi se fakja Koga ke se vljubam i pustam vo seriozna vrska, togas ke komentiram. |
|
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da sigurno bi imale, odraz!!! i toa negativen razbira se....
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Like |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
alankan
Сениор Регистриран: 15.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ниту сум користел фејсбук ниту планирам да користам,само во живо настапувам,со видено и проверено.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
немам фејсбук... немам проблеми
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Таму се све домаќинки и ми е досадно. Коа ќе ставам нешо безобразно, нема палчиња
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ccc... domakinki sme site, koja pomalku koja poveke Nevraboteni e drugo, slobodnoto vreme da se tepa negde e uste podrugo |
|
Внеси реплика | страница <1 45678 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |