|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 147148149150151 240> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се фали Цветко пред другарите:
- Јас жена ми никогаш не ја тепам. Само ќе ја турнам по скали, а она сама нека се удира кај што сака! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат две комшики. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Двајца дрво пијани седат на улица... По некое време здогледуваат некој полицаец како оди накај нив...
- Гиго, Гиго... ти гарантирам дека полицаецов што иде навака е педер! - Зошто мислиш така? - Гледај колку жени шетаат наоколу, а овој ќе видиш, баш нас ќе ни се закачи! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди каубоец во салун. Пред салунот гледа еден врзан коњ и една тегла полна со пари. Го прашува газдата зошто е теглата.
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цветко влегува на доктор и веднаш го извадил патлакот на маса.
Докторов го гледал, го гледал... - Ве боли? - Не. - Ве чеша негде? - Не. - Па што си го извадил? - А, кажи колку ми е убав!? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат татко и син:
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
5 совети за жените:
1. Важно е да најдеш маж кој има пари. 2. Важно е да најдеш маж паметен и духовит. 3. Важно е да најдеш маж на кој што ќе можеш да се ослониш. 4. Важно е да најдеш маж што ќе биде добар во кревет. 5. Важно е овие четворица да не се познаваат. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува Цветко во кафана и прашува:
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кумановци маж и жена.
Жената тражи нешто по дома и мажот ја прашува. - Што тражиш по собу? - Тражу гу књигу ''Како се живи подугачко'' и никако неможу да гу најду. - И нема да гу најдеш, вика ву муж. - Ја гу запали! - Зашто? - Затој што почна мајка ти да гу чита! |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мајка и син:
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Profesor prasuva student po medicina:
-Kolega kako ke poznaete dali nekoja zena e bremena? -Pa ke ima golem stomak i pegi po liceto. -Aha .A jas imam li golem stomak?-Da.-Imam li pegi po liceto? -Da. -E,pa,koga ke slusnes deka sum se porodil,dojdi da ti napisam seska(6) |
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Која е најдобра болест?!
-Склероза. -Не боли,а секој ден слушаш нешто ново.. |
|
|
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди Македонец во книжарница во Атина и ја прашува продавачката:
- Ја имате ли книгата Умниот Грк? - А таа му вели: - Фантастиката е на вториот кат. |
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сообраќаец сопрел некој возач кој му бил сомнителен. |
|
Внеси реплика | страница <1 147148149150151 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |