![]() |
|
Како се чувствувате денес среќни-тажни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4041424344 153> |
Автор | |
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aj i jas da se podruzam so vas,,ee celo vreme sami dvete
![]() ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
ај бе Мај...
![]() само да не ме тераш да трчам вака со штикливе ![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
nema da trcis,taka poleka ke si setkas levo desno
![]() ke se zanesuvas, ![]() ![]() za trcanje ako treba jas ke se rastrcam, naviknata sum na stikli... e znaci denes se custvuvam i jas mnogu ubavo ![]() Изменето од MyWay - 17.Април.2010 во 15:15 |
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
АЈ ДИД ИТ МААААААААААЈЈЈЈЈЈЈ ВЕЕЈЈЈЈЈ....
![]() |
|
![]() |
|
jee eve ja kejt se javi, ama ona najzgodna e, ja fativ eve kako se raduva oti e najzgodnicka
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
се важи мрзливо?
![]() Изменето од NRGMKD - 17.Април.2010 во 15:28 |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
сега веќе многу подобро...
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
безвезе. не ми годи времево ич.
ептен лошо е. а и на кутрево мое исто.. мила она... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
као будала...
цел саат као демек пишувам нешто по ликовно и едвај 2 страни имам... ![]() |
|
![]() |
|
stigma04 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
denes bezveza kako vremeto nadvor.
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
nikako....
![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Па супер се осеќам.
![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
а да пробаш да црташ...ја мислам побрзо ќе имаш 2 страни ![]() ![]() ![]() денес...тука негде...барем бев оптимист...сега имам повеќе искуство и сум песимист...важно ќе ги очекувам разочарувањата... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4041424344 153> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |