|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 7891011 100> |
Автор | |
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг идивиди.
Среќен роденден. Голем да растеш. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
идивиди
Хепи брдеј... 5 годинки а? |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди среќен ти роденден,малку закаснив но луѓе сме забораваме.
Но срам да ни е што не ти направивме една забава во која ќе ти прославевме 5 годишнина од постоење,но тоа е тоа....Важно ти биди здрав и жив и трпи не додека ти го трупаме серверот со многу бајти,се надевам имаш добар капацитет во кој ќе ги собере сите наши и добри и лоши зборчиња. Се надевам дека 10 годишнина ќе ти прославиме барем,но дотогаш само да сме живи и здрави Да живее Идивиди,до сто и една и назада и ние со него |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИдиВиди...
It's cold outside the Box... Вчера , од преголема галама во мојот дом , искочив надвор и едноставно се претопив во ноќта . Од почеток , ги згазнав сите мои поранешни стапки , се вратив во некогашните живеалишта , ги слушав старите звуци... И на крај , заврна , и јас се бапнав кај поликлиниката Јане Сандански ... Од преголема досада почнав да медитирам. Се дур не се скротија облаците , мојот ум патуваше , отиде некаде , во земјата на Празното , во шумата на недостатоците , и назад... После отидов во маалото и ја мавав старата градинка со јајца... Драг ИдиВиди...Извини што ти одземам од хард дисковите по тоа серверите...But f**k You...I can... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
драг Идивиди ...........
знам дека знае а не ми верува кога и’ кажувам колку ми недостасува .............
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drag idividi...ama e naporen zivotot....
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе, ако знајш кога требит да поќутиш, то те прајт поглуп или попаметен?
Оти ја стварно не зна, и не сака да зна. Не е филмоф да го кажува она што другиве сакат да го слушнат. Ко така, самите нека си го кажат, не морат мене да ме масират. Како беше она "не мојш секогаш да добиеш то што го сакаш". А, мене уште ми бришат мислење. Ама, не можа да го добија она што го сака. |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди...
денес е Денот...али ни је битно,се може и без тоа... |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag idi vidi..
nekako cudno mi e cel den........ |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag idividi...
Ic ne se cudam. |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drag idi vidi marko polo smenil slika
|
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drag idividi...
Usnite na My Way se seuste najslatki... |
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drag idi vidi
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди... добар ден бе...
е послатко со тебе |
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |