|
Плавуши |
Внеси реплика | страница <1 3132333435 62> |
Автор | |
computer
Сениор Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Застанува полицаец плавуша и и вели:
- Морам да ви наплатам 50 евра за скршените светла. А оваа му вели: - Супер, во сервис ми бараа 100 евра. Влегува плавуша во продавница за компјутери и вели:
- Ми треба генијален глушец шофер за микромеки прозорци. Продавачот стои збунет неколку секунди и се сети: - Да! Ви треба "Genius" mouse driver for Microsoft Windows! Учителка држи к*рс по историја на 20 плавуши. Прво прашање:
- Каде се наоѓа Америка? Маја, една од плавушите станува и ја покажува на картата. - Браво! А кој ја открил Америка? 19 плавуши во еден глас одговараат: - Маја! Зошто плавуша во 17 часот гледа во небото???
-Бидејќи чека да почне Sky News. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Две плавуши разговараат:
- Знаеш ли дека за да се исплете еден џемпер потребни се три овци! - Што зборуваш! Не знаев дека овците можат да плетат... |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Една плавуша ја вработиле келнерка. Доаѓа клиент и вели:
- Еден “Бурен огразам”! Плавушата се замислила: - Што сакате Вие? Ова е заведување! - Го има во менито! Погледнете! – рекол клиентот. - А-да... Навистина го има во менито. Епа тогаш да одиме. |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zosto plavusa na sabajle si gi trla ocite?
zosto nema jajca da si gi pocesa! zosto plavusa uci matematika? zosto go videla mazot i so dve nepoznati! zosto plavusa gi siri nozete koga paga od visina? pa neli sekoja kniga se otvara tamu kade e najmnogu citana zosto plavusa go drzi vibratorot vo frizider? da se tresi podobro........ |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Две плавуши седат на тераса и едната прашува:
- Што мислиш дека е поблизу: Месечината или Лондон? Другата: - Леле колку си глупа! Можеш ли да го видиш Лондон, а? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Учителка држи к*рс по историја на 20 плавуши. Прво прашање:
- Каде се наоѓа Америка? Маја, една од плавушите станува и ја покажува на картата. - Браво! А кој ја открил Америка? 19 плавуши во еден глас одговараат: - Маја! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди плавуша во продавница за чевли и бара чевли број 45.
Продавачката ја прашува: - За тебе ли се? - Да. - Па ти носиш многу помал број? - Да, но на телевизија рекоа на избори да излеземе во што поголем број. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што рекла плавуша кога почнал да се тресе авионот?
- Мора да е земјотрес! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одела плавуша по улица и паднала во шахта. Целата испоискршена погледнала нагоре и си рекла:
Среќа моја што шахтата е отворена, инаку којзнае како ќе излезев |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одат две плавуши и едната ја прашува другата:
-Каде си родена ти?? -На село, а ти? -Во болница. -А од што си била болна? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се возат две плавуши во лифт и лифтот се заглавува.Едната-Што ќе правиме сега?Ајде да викаме помош. И почнала едната "Помооошш...Помооошшш!!".Никој не се јавил и другата и рекла- Не бива вака , ај да викаме истовремено.И почнале "Истовременооо..Истовременооо"!!
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле две плавуши...
Едната заборајла да диши и умрела, а другата мислела дека спие, па и таа заспала засекогаш. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како чука срцето на една плавуша?
- Тупа-глупа, тупа-глупа, тупа-глупа... |
|
Внеси реплика | страница <1 3132333435 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |