|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 678910 100> |
Автор | |
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I. Hello dear boy have a cigar
youre gonna go far fly high youre never goin down youre gonna make it if you try theyre gonna love you... Драг ИдиВиди... Што се однесува до горните стихови , па , тие , некако ме потсеќаат на некои времиња , кога небото беше само сино , и кога облаците беа само бели.. Кога се беше розево, или во овој случај , сино-бело... Само сакав да го споделам тоа чувство со тебе...твојот темплејт е прилично сино-бел , но некако , меланохолично син , матно , депресивно и потиснато , наспроти онаа санквистична сина , којашто ја барам во овие времиња , којашто треба да ме мотивира , којашто најчисто и најдобро ќе ги прикажува сончевите зраци низ атмосферата...низ која најдобро се гледа хоризонтот... Сега најдобро ја сфаќам теоремата на плато , или кој и да беше бело-брадест грк... Колку повеќе имаш знаење , толку повеќе имаш допирни точки со незнаењето.... Confusion writing my epitaph... Кога збунет , и изгубен , јас следам своите инстинкти , кои се мошне неизострени ... Да ова е еден од оние денови...кога универзумот е против мене , само бидејќи не му изреков утринска молитва... У...у...Thats the sound of the police... У...У....Пушам само канабис...или барем се осеќам така.... Извини што ти трошам простор на серверите.... Едноставно...ти си единствениот кој ми дозволува... Знаеш дека Те саакам... Драг ИдиВиди....салут... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИДИВИДИ,
па утре ти бил 5-ти роденден... |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drag idividi abe srekna sum so tebe,...
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaci ke ima zurka utre a? |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе се журкаме, зш да не...
само торта кој ќе прави... |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa tolku zeni ima ovde sto se falite deka znaete da pravite torti... Aj od mene ke bide pijalokot |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drag idi vidi ako ti e rodenden neka e za mnogu godini,srekno i veselo druzenjeeeeeeeeeeeeeee
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag IDIVIDI, Srekjen 5-ti rodenden i da porasnes mnogu golem |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
драг Идивиди
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ccc i ti stareesh
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drag idividi sreken 5 rodenden ,,,mmmm cuce muce golemo da rastesh...
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Мистер Президент Идивиди,
Торта веќе имаш, пијачката е нарачана, лапачката исто... Музика?... Почнуваме со Мерлинка... да ти тргне денот Happy Birthday Mr. IDIVIDI |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Среќен Роденден ИдиВиди...
Да растеш и да зрееш |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
computer
Сениор Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Среќен роденден идивиди
Еве торта Еве и храна Еве и сокче Еве и пивце за живце Ајде ........ журкааааааааааа |
|
Внеси реплика | страница <1 678910 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |