|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 146147148149150 240> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Зошто нема жени астронаути?
- Може ли да замислиш шест жени во една соба, а да носат иста облека? |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што користи слоница кога ќе добие менструација?
Мерино овца |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добар е овој
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Simon Templar
Нов член Регистриран: 09.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moram na srpski da go napisam oti ke ja izgubi smislata ako e na makedonski
PUCKETANJE Perica dos'o u skolu -zakasnio. Uceteljica mu kaze:"Pa dobro Perice, reci zasto si zaksnio na kontrolni? I nije ti ovo prvi put, u zadnje vrijeme konstantno kasnis." - Znate sta uciteljice. Navijem ja sinoc sat. Ujutru on zvoni, a ja kontam u sebi jos samo 5min. Zatvorim ja oci, kad cujem nesto pucketa. Pogledam lijevo kad ono opet se cuje. Desno, nesto pucketa sve jace, a ja ne znam sta je. Pogledam gore, opet nesto. Ja se unervozio. Kad pogledam ja dole, a ono puca mi ona stvar za kontrolnim |
|
Are you talkin' to me
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se vozat dve babi vo kola i ednata e shofer a drugata do nea napred sedi..
I sega ovaa sto vozi, pominuva na crveno na semafor, i drugata baba se isplasila malku ama ne i rekla nisto.. Pominuvaat na vtor semafor i pak na crveno pominuvaat na tret i pak za crveno, i ovaa veke epten se isplasila i i vika na drugata aman zosto minuvas celo vreme na crveno...i ovaa sto vozi i se vrti i vika ..AAA JAS LI VOZAM Изменето од MyWay - 09.Април.2010 во 15:19 |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Женоооооооо, добив на лото! Пакувај ги куферите!
- Леле, леле, кај ќе ме носиш, на море или на планина? - Море кај сакаш само излагај од дома!!! |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стариот овчарски пес бркал зајци во шумата, сè додека не заглибил длабоко во истата, и тогаш сфатил дека се изгубил... Кога погледнал наоколу, видел еден куп коски, и тогаш слушнал чекори на диво животно... Тоа бил леопард кој полека му се приближувал. Заклучок I: Не се закачај со стари кучиња, знаењето и мудроста се стекнуваат со текот на годините. Заклучок II: Што и да направите, секогаш ќе се најде некој мајмун во околината кој ќе биде сведок на сето тоа. |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат две невести.
- Слушнав си се омажила за боксер. Среќна си со него? - Супер е, а и не е досаден. - Како тоа? - Кога и да се врати дома секогаш изгледа поинаку. |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Американецот се фали:
- Нашите инженери и конструктори, со работа почнуваат во 7, се договараат, цртаат и прават авион кој во 12 часот на пладне веќе полетува од пистата. Русинот вели: - Нашите стануваат во 8 наутро, работат до 11, и тогаш ракетата веќе полетува. Македонецот: - Тоа не е ништо. Нашите стануваат во 9 наутро да градат фабрика за пиво, а веќе во 10 се мртви пијани. |
|
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Две деца прават муабет:
- Сега знам зошто штр-ковите одат на југ! - Зошто? - Па зошто и црнците сакаат да имаат деца! |
|
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некоја жена имала страстна афера со инспектор за контрола на куќни штетници. И додека тие една вечер се забавувале, на врата заѕвонил мажот на госпоѓата. Оваа набрзина го пикнала инспекторот, пиштол гол, во плакар и му рекла да седи таму и збор да не испушта. Си влегол мажот дома, ама му станало нешто сомнително, па почнал да го пребарува станот. Кога го отворил плакарот и видел гол човек му викнал:
- Кој си бе ти? - Јас сум инспектор од "Домашна чистота". Дојдов да испитам случај со појава на молци во зградава. - А кај ти е облеката??? Инспекторов се погледнува, па извикува: - Ах тие мали копилиња!! |
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пред многу години, Господ ги создал мажот и жената. Застанал пред мажот и му рекол:
- Кул, ти испадна одлично. А потоа, ја погледнал жената и рекол: - E јеби га, ти ќе мораш да се шминкаш. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди човек по улица кога поминува кола и му ја прегазува едната нога. Човеков се витка од болка и му се дере на возачот:
- Ах, мајката твоја, за ова ќе ми платиш пола милион марки оштета! - Што ти е тебе бре човек, па не сум јас милионер. - Не сум ни јас стоногалка. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Учителот им вели на учениците:
- Деца, знаете дека ништо не е невозможно. Се може да се направи ако се сака. Игорче: Добро учителе, ајде тогаш да ве видам истискајте ја целата паста за заби од тубата, па вратете ја назад. |
|
Внеси реплика | страница <1 146147148149150 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |