|
Мрсни вицеви |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 29> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се запишале Трпе, Мали Џокица и Џемо во прво одделение. После првиот час, земале да си ги мерат пенисите.
Знаете кој имал најголем? Џемо, зашто имал 18 години |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Мамо, мамо, што е тоа оргазам?
- Не знам сине, оди прашај го татко ти. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Девојката го прашува дечкото:
- Зошто имаш толку големи очи? - Затоа што сум плачел многу како мал. - Па добро бе, што не си мочал повеќе? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува постара госпоѓа во секс шоп и збори со пелтечење:
Госпоѓа: Даааалииии проодааваате вииибраатоории? Продавач: Да! Госпоѓа: Имааатее лии моодеел 4иии? Продавач: Да, секако! Госпоѓа: Каакоо сее гааасиии? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како се вика абортус на Италјански?? PANDORE DE PICORE... Како се вика абортус на Бугарски?? Атентат на к*ровото дело... |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Са бил еден чојк и нешо га болела кичмата, и ојшол кај докторот.
И му вика докторе мене ме боле кичмата дајте помагајте неможам да стојам. И докторов го прегледуе и после пола саат вади третман... И му вика-Сеа ќе зееме еден прас со зејтин, ти глејме шо праам ова жена ти да ти дава третман секоја вечер. И вика докторов-Ќе земит жена ти со една рака ќе те фане за чело , истовремено ќе те мачка со зејтин по грбот кајшо те боле , и ќе ти ставе прасот в‘ газ. И, докторов му дал една терапија, и отишол дома чојков. Вечерта и вика на жената: Сеа ти мене ќе ме фаниш за чело , ќе ме мачкаш со зејтин тука кај шо ме боли-налево , и ќе ми туреш прасот в‘ газ. И прави женава и одеднаш се буни и вика: --Мажу , ја неам три руке‘. Ди Енд... Изменето од Џо - 08.Март.2010 во 16:39 |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во секс-шоп влегува бела жена и прашува:
- Колку ви е белиот вибратор? - 40 марки. - А црниот? - И тој е 40 марки. - Дајте ми го црниот, не сум имала таков до сега. Излегува таа жена, влегува црнкиња и прашува: - Колку ви се вибраторите? - И црниот и белиот се по 40 марки. - Дајте ми бел, до сега таков не сум имала. Го зема црнкињата вибраторот и си оди, а влегува по неа плавуша. - Имате вибратори? - Да. Имаме црни и бели и двата се по 40 марки. - А оној горе на полицата големиот, колку ви е? - Ааа, тој е специјален вибратор, кошта 100 марки. - Дајте ми го тој специјалниот, таков до сега не сум имала. Излегува плавушата, а влегува газдата на секс-шопот и го прашува вработениот како поминал. Овој одговара: - Абе газда одлично. Продадов еден бел и еден црн вибратор по 40 марки, а успеав и термосот твој да го продадам за 100 марки. |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
доаѓа цигото дома сав радосен и му вели на жената , ај ќе играме една игра .........
каква ? прашува таа ..........
сум купил кондоми со разни вкусови , вели цигото ....... ќе изгаснеме светло и јас ќе менувам а ти ќе погодуваш кој е со каков вкус ............
речено сторено ...........
овој е вели со вкус на кисел купус , вели жена му .........
чекај мори , уште не сум ставил , треба првин да се избањам ...........
|
|
Jovan.74
Сениор Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хаха добри вицови
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Две пријателки разговараат:
- Вчера си купив вибратор со гаранција. - Каква гаранција? - Продавачот рече, ако случајно го изгубам, ќе дојде тој лично да сврши работа. |
|
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога на балкон стои една жена се вика еднина, а кога на балконот стојат повеќе жени?
- Јавна Куќа |
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еден Волк Се Скрил Зад Една Грмушка И Почнал Да Крека Како Кокошка...Поминала Лисицата И Рипнала Во Грмушката Да Ја Јади Кокошката...Волкот Ја Нае*ал И Си Рекол...Од Коа Научив Странски Јазици Многу Е*ам...:)
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се буди жената едно утро и му вели на мажот:
- Сонував дека сум била на аукција за пениси, Оние големите се продаваат по 1.000 долари, а оние малите по 10. - А, таквите како мојот? - прашува мажот. - Толкацки немаше. Мажот збеснува и размислува како да и врати. Следното утро се будат и тој и вели: - Сонував дека сум бил на аукција за вагини. Оние многу тесните се продаваат по 1.000 долари, а широките по 10. - А, таквите како мојата? - прашува жената. - Е, таму се држеше аукцијата. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И предлага мажот на жената да се
избричи доле,а таа прашува: -А зошто? -Па така,малце промена,за еротика знаеш. -Ти не си нормален,па да ми се смее цело село. |
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |