|
Трпе |
Внеси реплика | страница <1 678910 48> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На час по биологија. Ајде деца кој ќе ми каже некое убаво цвеќе.
- Љубичица! - Браво, многу убаво. - Нарцис, учителке.. - Браво, многу убаво. Малиот Трпе. - Оргазам учителке! Тоа не е цвеќе Трпе! - Да учителке ама, многу, многу е убаво! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малиот Трпе го прашува татка си.
- Тато како доаѓаат на свет бебињата? - Пааа, види сине, како да ти кажам, штркот ги носи. - Тато, тогаш кој го секса штркот? |
|
Jovan.74
Сениор Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
учителката го прашува трпе:
што е тоа по вода оди не прска, по шума оди, не шушка? трпе: хммм, а да не е загатка??? |
|
Jovan.74
Сениор Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е добро бе сине како доби 3 кеца?!!!
Трпе: Па по македонски пишувавме реченици и Никола напиша: Ана го сака Перо, Марко напиша: Ана го сака Митре и Стефан напиша: Ана го сака Трајче. Таткото: Е добро бе таа Ана к*рвиште невидено!!! Трпе: Па и ја тоа го реков... Таткото: Е добро бе а како по математика доби кец?!!! Трпе: Па наставничката рече дека 2+3 е 5 и мене ме праша колку е 3+2? Таткото: Па исти к*р!!! Трпе: Па и ја тоа и го реков... Таткото: Е добро бе, а како по веронаука доби кец?!!! Трпе: Па наставничката викаше дека Господ е насекаде...кај нас дома, надвор...насекаде...и јас ја прашав: - А наставничке и кај Цветко во подрум? И она ми вика: Да Трпе. Таткото: Е жими к*ров! Цветко нема подрум! Трпе: Па и ја тоа и го реков. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се срекаваат Трпе и Тарзан во џунгла:
Тарзан: јас Тарзан! Трпе: јас Трпе! Тарзан: моја Џејн! Трпе: моја Трпана! Тарзан: моја Чита! Трпе: моја не чита неписмена е! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди Трпе по улица и среќава пријател, па го прашува:
- Каде бе пријателе? - Еве одам во продавница. Ми се скрши забец од чешелот, па одам да си купам нов. - Море комшија, па не мора да купуваш нов чешел само заради еден забец. - Е морам, тој беше последниот. |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се враќа Трпе од работа порано дома и ја наоѓа Трпана со некој човек во кревет.
- КОЈ Е ОВОЈ МА??? - Мајсторот што го поправи телевизорот... - Мајсторе е ај ако го поправи телевизорот доаѓај на по една ракијка !!! |
|
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На Трпе му се јавува пријателка - плавуша и му се жали:
- Трпе бе, купив една сложувалка вчера, ама не можам две парчиња да спојам, а ги нема ни крајните парчиња. - А каква слика има на кутијата? - Има тигар помаранџест. - Ај сега ќе дојдам, сочекај ме. Оди Трпе кај неа дома, влегува внатре и ја гледа на земја со распосланата сложувалка, па и викнува налутено. - Ирена, враќај го корнфлексот назад во кутијата. |
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го прашуваат малиот Трпе што сака за роденден.
- Сакам, сакам, слон! Де бре Трпе, слон, со што ќе го храниш? - Да бе, вие мене ќе ме лажете во зоолошка пишуваше "не ги хранете животните"! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе се враќа од школо дома, и слуша некои чудни звуци од спалната соба од татко му и мајка му. Влага внатре, ги гледа двајцата голи еден на друг. И ги прашува:
- тато што и правиш на мама? Таткото се засрамил и му рекол. Еве сине и правам на мајкати бебе. Трпе се насмеал и легнал до нив и му рекол на татко му: - тато ај мене направими камионче. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Трпее, Трпее..
- Шо е ма жено? - А бе ти го скршив десниот ретровизор. - А го скрши или го згмечи? - Не знам, колата е превртена на таа страна! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе влага дома и држи јагне во рака, ја гледа Трпана и вика: |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Професорката на факултет им рекла на студентите да напишат есеј.
- Во есејот треба да има мистерија, секс, религија и богатство. Ете го Трпе по три минути. - Готово, професорке! - Е ајде да чуеме. - Ох, господе, грофицата е трудна, кој ли го направи тоа? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе се вози во воз. Наспроти него седи постар човек. Одеднаш, крај левото уво на Трпе долетува плунка. Трпе се чуди и го гледа постариов човек како собира плунка и повторно плука, но сега крај неговото десно уво. |
|
Внеси реплика | страница <1 678910 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |