IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Последно нешто што ме насмеа.....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Последно нешто што ме насмеа.....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 99100101102103 277>
Автор
Порака
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Статус: Офлајн
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Април.2010 во 23:56
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

Шета така Црвенкапа низ шумата и Оп! ја зграпчил волкот и ја силувал.И
лежат сега на тревата со рацете позади глава и гледаат во небо- И?,
и вика волкот, шо ќе кажеш сега? Ќе кажеш дека те силував?- Да, ќе
кажам дека ме силуваше три пати- Три пати? Како?изненадување Па само еднаш
беше?!- Ааааа.... тебе кај ти се брза?

трепкање

E LUDA e definitivnoooooooooooo
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2010 во 08:50
Барак Обама следната недела во Скопје

Претседателот на САД Барак Обама доаѓа во дводневна посета на Македонија каде ќе се сретне со македонскиот државен врв.

Додека заменик-државниот секретар на САД Џејмс Стајнберг ќе ги посети Босна и Херцеговина, Косово, Србија и Словенија, американскиот претседател ќе ја посети Македонија.

Посетата е потврдена од и од американскиот Стејт департмент, како и од македонските власти. Оттаму велат дека иако најавата за посетата пристигнала денеска и иако имаа само неколку дена за подготовки,  сепак се’ ќе биде подготвено за соодветен пречек на првиот човек на САД.

Инаку, денеска е први април – Денот на шегата, како и многу работи кои денеска ќе ги слушнете или видите, така и овој текст е само првоаприлската шега.

Денес некој може да ве излаже, ама тоа е слатка шега, не му се лутете. Бидете позитивни, весели, среќни зашто живот е премногу краток да го трошиме на негативни емоции.
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
bingo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јануари.2010
Поени: 2522
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bingo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2010 во 08:52
Originally posted by renatax renatax напиша:

<SPAN =tekst>Барак Обама следната недела во Скопје</SPAN>
<P =tekst>

Претседателот на САД Барак Обама доаѓа во дводневна посета на Македонија каде ќе се сретне со македонскиот државен врв.

Додека заменик-државниот секретар на САД Џејмс Стајнберг ќе ги посети Босна и Херцеговина, Косово, Србија и Словенија, американскиот претседател ќе ја посети Македонија.

Посетата е потврдена од и од американскиот Стејт департмент, како и од македонските власти. Оттаму велат дека иако најавата за посетата пристигнала денеска и иако имаа само неколку дена за подготовки,  сепак се’ ќе биде подготвено за соодветен пречек на првиот човек на САД.

Инаку, денеска е први април – Денот на шегата, како и многу работи кои денеска ќе ги слушнете или видите, така и овој текст е само првоаприлската шега.

Денес некој може да ве излаже, ама тоа е слатка шега, не му се лутете. Бидете позитивни, весели, среќни зашто живот е премногу краток да го трошиме на негативни емоции.

рената јас видов еден обама во ск ама овај од шутка беше
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2010 во 20:32
srpskoto gugle

Slika
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2010 во 20:35
Кикс:
-Абе у 11 ќе се најдеме, у 10 за 11 ќе се симнеме на Рекорд и у 11 и 5 дома ќе бидеме! збунетост
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2010 во 22:47
Некоја егејка си игра со синот покрај море, кога одеднаш еден бран го собира малиот и го одвлекува во морето....
Жената одма почнала да се моли...
-Те молам Господе, врати ми го детето...
Одеднаш наидува друг бран и го враќа малиот на брегот, жив и здрав....
А егејката...
-абе Господе...и капа имаше малиот на глава.....

Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2010 во 15:53
Originally posted by brza brza напиша:

jas i od mojov teshko vleguvam vo nego , a kamoli od ...nekoj drug !намигнувањеголема%20насмевка

Брза секогаш ќе си остане класик во жанрот дааплауз
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Април.2010 во 20:40
http://www.youtube.com/watch?v=r71ffjUtdn8

одамна вака не сум се насмеала...обичен манијак,шизичка професија
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
Party Girl Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Февруари.2010
Поени: 58
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Party Girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2010 во 07:17
Што прави грчки вирус во компјутер?
Менува имиња на фајлови и фолдери.

Northern Makedonska Party Girl

Изменето од Party Girl - 07.Април.2010 во 07:19
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2010 во 19:43
Balkan music awards! тага

Лејјј...
Брука. не

Номинирани да не претставуваат:
-Каролина
-ДНК
-Влатко Лозановски
-стаклар.

Немогу вјероват! смеење
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2010 во 04:37
Што е тоа?
- Сите одат, еден ебе: Сватови.
- Еден оди, сите ебат: Трпе на службен пат.
- Сите одат, сите ебат: Излет на синдикалци.
- Сите одат, еден наебал: Погреб.
- Еден ебе, сите спијат: Состанок.
- Сите одат, сите наебале: Работна акција.
- Еден оди, сите наебале: Контрола на УЈП

газење%20од%20смеење
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2010 во 07:47
 Ми­нис­те­рот за транспорт и врски Миле Јанакиески, по три излетувања на возови од шини, изјави дека "патувањето со воз е безбедно".
Ми­ле не знае дека во Македонија најбезбедно е да се патува со метро. За­тоа што го нема.
                                                 Горан Михајловски
                                             “сакам да кажам“          
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2010 во 19:32
покрај бришењето на слики во оваа тема кои навистина ме насмејаа и беа смешни ( нормално не за оној кој бришел ама имајќи е предвид партиската ориентација на тој и не е така чудно туку само смешно ) , еве сега и ова голема%20насмевка 

ПОРАКИ ЗА ТЕЛЕФОНСКА СЕКРЕТАРКА ...............

- Здраво. Овде Миле:
Ако сте од· пошта, ја платив сметката .
Ако се мама и тато, ве молам пратете пари.·
· Ако сте од банка, не ми дадовте доволно кредит.
Ако е некој другар, ми· должиш пари ќе те убијам.
Ако е некоја девојка, не се секирај срце имам· доволно пари.

- Ф е за факултет, П е за Пиво, поради една од овие две причини не сум дома, затоа остави порака.

- Таму седеше Игор и читаше весник. Одеднаш заѕвони телефонот. Истовремено пукна чешмата во купатило и направи поплава по целиот стан. Хаос насекаде а Тоше трча ваму-таму да направи нешто. Дали ќе стигне да се јави ? Изгледа не. Дефинитивно не. Ај остај порака!

- Здраво. Ај сега кажи нешто ти.

- Здраво. Сигурно сум дома , ама нејќам да се јавам за да не слушнам некој што не сакам. Остави порака и ако не ти се јавам набрзо тогаш си ти тој.

- Чао. Сега не сум дома но мојата сексипилна секретарка е. Збори со неа, но причекај го сигналот.

- Здраво, овде Горан. Оставете порака и ке ви се јавам брзо. Ако оставите секси порака ќе ви се јавам побрзо.

- Здраво. Секретарката е расипана, па затоа зборува фрижидерот. Ве молам зборувајте споро да запишам, и ќе го залепам ливчево на мене.

- Ова не е телефонска секретарка, ова е телепатска машина за снимање мисли. По звучниот сигнал мислете на своето име, причината поради која се јавувате и мислете на вашиот телефонски број. Потоа Кире ќе мисли како да ви го возврати повикот.

- Еј. Овде Ѓорѓи. Извини што не можам да се јавам, ама ти остај порака, и чекај до телефонот, кај и да е ќе ти се јавам јас.

- Ало?…Ало?…Ало?…Ве молам зборувајте малку погласно, ништо не ве слушам…(мала пауза). Се шалам, ова е телефонска секретарка, остевете порака после звучниот сигнал.

- Мојата жена и јас во моментов не можеме да стигнеме до телефонот затоа што сме зафатени со проектот за размножување на човештвото. Ќе ве молиме оставете порака за да ви се јавиме штом свршиме.

- Здраво. Јас сум телеф. Секретарка на Дејан. А ти што си?

- Здраво. Го добивте телефонот на Соња и Дарко. Ние во моментов не можеме да се јавиме бидејќи ја правиме нашата омилена работа. Соња го прави тоа горе-доле, а јас го правам лево-десно.Значи вие оставете ја вашата порака а јас и Соња ќе ви се јавиме штом ќе завршиме со миење на забите.

- Ало, овде микропечката на Маја. Нејзината секретарка излезе во град и сега јас ја заменувам. Ако сакате нешто да стоплите додека оставате порака, доближете го до слушалката.

- Ако си крадец, тогаш сигурно сум дома и го чистам пиштолот па затоа неможам да се јавам. Во спротивно сигурно не сум дома и сосема безбедно е да оставиш порака.

- Здраво. Моментално не сум дома ама мојата телефонска секретарка е ,па затоа удварај и се на неа. Почекај сигнал прво.

- Наеднаш почнуваш да стануваш многу уморен. Очните капаци ти стануваат тешки. Многу ти се спие. Постепено губиш сила и способност да правиш било што. Кога ќе го слушнеш тонот, ќе се чуствуваш беспомошно за да оставиш порака.

- Ве молам да оставите порака. Како и да е, имате право да не кажете ништо, бидејќи се што ќе кажете ќе биде снимено и подоцна може да биде употребено против вас.
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2010 во 21:24
женските чуда:
- Се навлажнуваат без вода.
- Даваат млеко без да јадат трева.
- Крварат без да се пресечат.
- Зборуваат и кога никој не ги прашува.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 99100101102103 277>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.