|
А што е со лезбејките? |
Внеси реплика | страница <1 1314151617> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a navistina shto stana so lezbejkite???
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znachi toa mu dojde kako mushmula na badem..............pa koga shto im se kjefne......... heheheeeeeeeeeeeeeeee, |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
anakin
tie dovagjaat so proletta, i sakaat izrichto na zelena treva, pa makar toa bilo i sred skopski park ili na Vodno pod hotel PANORAMA..........iimav iskustvo so edna takva..........sega ja nema...........ama kaj da e kje se pojavi......no sega so sosema drug od ovaa elita.......
|
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova nesto mi nalikuva na ona prikaznata so lisicata i kiseloto grozje- Cim zenska ne dava, se proglasuva za lezbejka
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a zosto da ne dava ako posteno i baras?
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekogas da otkaci mashko mu veli JAS SUM LEZBEJKA
|
|
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
cccc cccc muabetive.....
postrashno e omasovuvanje na mashkite homo relacion ...... shupci .... btw jas nikogash ne davam........... jas sama si zemam ........ |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zemaj zemaj tvoe pravo
|
|
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tintiri mintiri
Ako e lezbejka toa e nejzino telo i nejzin zivot... Traumaticni se tie sostojbi na mozokot i navistina ne gledam pricina za omalovazuvanje na edna grupa na luge. |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Света должност на секое машко...
е да преобрати барем една лезбејка... па макар и во нимфоманка... |
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga ke vidam 'sirovi' primeroci na prirodata togas ke go podrzam onaa sto se vika "plukanje" na prirodnite zakoni .... zivotnite imaat pogolemo pocituvanje od lugjeto .....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se ushte nabljuduvaat.
Za kratko vreme kje s pushtat vo lov....... Posle Gjurgjovden se naj aktivni. |
|
|
|
Tor
Сениор Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lezbejki OOOOOOBOZAVAM!
|
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |