|
НЕзгоди! |
Внеси реплика | страница <1 567 |
Автор | ||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еве денес што се деси...
Купувам една ствар...а мозокот на пасење... И наместо да кажам да ми даде Every Day и викам 7 Days Жената си мисли дека коросан барам, ми дава...Јас и кажувам што како ми треба...Ја опишувам паковката...Таа ми дава некои други коросани...Јас нестрплива и викам не ме зезај... Кога, наеднаш сватив дека сум утнала името... Продавачката се насмеја...а јас извадив некоја фаца |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
odam na svadba i doaga vreme za rucek,rucekot bese nekoja pleskavica i nesto drugo ne se sekavam, jas pocnav da jadam, i sega pocnav da ja secam pleskavicata so nozot, arno ama nozot tup, i kako secev mi letna pleskvicata od pozadi na druga masa,, crvena ko semafor crven pocnav da gi menuvam site boi na lice, otidov na drugata masa so pogled gledam vo zemja, umrev od sram si ja zedov pleskavicata, se izviniv na lugeto sto sedeja na masata,nastana edna golema smeja, pocnavme da se zezame,me zezaat uste za toa
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
летачка плескавица... тоа се дешава кога сите ножеви по ресторантите се тапи... |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
elen4e-eli
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Nobody is perfect.....well I am nobody!
|
||
elen4e-eli
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хахахаххахах
А јас пред два дена бев да фотокопирам книга со другарка. И сега книгата стара и сите страници исцепани, а другарка ми не ја залепила. Ама за несреќа баш во тоа време дуваше еден ветар... за нигде и ние така си поминуваме на плоштадот и другарка ми ја носи книгата у раце и одеднаш гледам секој лист на различна страна летнал и почнувам да се смејам место да плачам иако работата беше баш за плачење И тоа еден куп народ на плоштадот сите поминуваат се смејат и покажуваат со прст Другарка ми како луда трча по плоштад ги собира листовите а јас се скинав од смеење... еден лист мислам дека собрав Ама и ден денес кога поминувам на тој дел од плоштадот се смејааам мнооогу! |
||
Nobody is perfect.....well I am nobody!
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Внеси реплика | страница <1 567 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |