|
Бугари - 100% ТуркоМонголи |
Внеси реплика | страница <1 647648649650651 824> |
Автор | ||||
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
па верувам ти - нема потреба да jа читам - ти ке ми jа раскажеш |
||||
Platenik
Сениор Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Комплексна, комплексна ами како. Само тешко ти паѓа да кажеш Македонец. Полесно тие географски да се определуваш, нели? |
||||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
||||
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
убу чекаме анакинот да раскаже од книгата |
||||
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Па Одрин си е македониja бе |
||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ако не искаш да ја читаш книгата
гледај ги фрикове в блгарскијат ајгол 2010 ко да си ја читал кигата |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
jасно
|
||||
Platenik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Да бе, по византиски. |
||||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
е што сега - се отказувате од Одрин? |
||||
Каснакоски
Сениор Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 4758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Насловот на книгата? „Кои сме ние Булгари или Татари?“ Ние тоа не се прашаме, бе Платеник, други се. Ние немаме криза на идентитетот и таквио работи не се прашаме. Нашата држава е најстарата во Европа која и до денденес си го има истото име, ние дадовме на вси славјани книги да четат, од книжовните школи на нашата држава се распрсна низ словенскиот свет славјанската литература. Прашај ги русите од каде им е писмото, од каде им се првите богослужебни книги, сите знаат и во одговор ќер речат - од Болгарија ни се првите христијански книги. |
||||
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
е Македoниjа jа има отпреди Бугариja
|
||||
Platenik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Знаеме Коснаковски дека се други тие кои се прашуваат, ама пустото и вие го носите нивното име. Нели е логично и вие да се запрашате? Многу ви се благодарни Русите, што дури ви ја создадоа државата. Ја воскреснаа де, онаа кумановлашката и туркомонголската. Изменето од Platenik - 30.Март.2010 во 18:40 |
||||
|
||||
Каснакоски
Сениор Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 4758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Јас тоа го учев во училиште кога ја немаше Македонија, ама навистина, треба да се корегира, тоа што го учевме веќе не е актуално. Појави се Македонија - да. Благодарам ДаБе. |
||||
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
велкоме |
||||
Внеси реплика | страница <1 647648649650651 824> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |