![]() |
|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 979899100101 277> |
Автор | ||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
E ova ti se vika tepackavo parlament
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
posmesno..zdravje! Изменето од zagor - 24.Март.2010 во 12:25 |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
Баба Ратка од Трлово...
![]() Сакам и јас да си имам една таква бабичка, со шамија и све, а не моиве, уште компјутери им фалат. ![]() ![]() |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
Kako da se spasis od pustina ako imas samo: dinamit,kibrit i nozica ??? =ke go zapalis dinamitot so kibritot i ke napravi ЏУМБУС....posle so nozicata ke go iseces ЏУМ i ke ostane samo БУС.Odma go palis БУС-ot i pravo doma :))))))))))))))))
|
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
![]() |
||
Party Girl ![]() Група ![]() Регистриран: 28.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 58 |
|
Маичката на другар ми
![]() Скопје ќе добие трамвај...во 2348 година ![]() |
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Турбо фолкот е мртов, да живее САЈБЕР фолкот!!
*sinoć sam te guglo * sinoć sam te guglo tražio po fejsu twitao ti majku kliko po majspejsu čito komentare nepoznatih ljudi. ko se s giikom petlja pravo mu i budi! milo gledam heder i na blogu entry u arhivu dane kad smo bili sretny ali ti si autor i ja nemam prava. sve o nama svetu rekla si na netu! slike si na fliker okačila ziher ja više ne mogu čitat to na blogu (ref.) neću forum ni jutjuba! jebo i taj veb dva nula! da bar jednom preko dana vidimo se bez ekrana! ![]() ![]() ![]() |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
|
||
![]() |
||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
|
![]() |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
другари ми
![]() ![]() ![]() ![]() Јас: абе ја сонував, чоек...и таман да се случи клучниов момент.... другар ми: и тогаш оп реклами... ![]() ![]() другар 2: малиов, мал - мал, ама види го колкав е ![]() преформулирано хипи мото: пукајте се ама без пукање ![]() Изменето од volkswagen - 29.Март.2010 во 21:36 |
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
Незнам зашо се насмеав и јас.
Влегувам у училна, и како по обичај мавам со раката во врата, застанувам пред катедра и со груб англиски викам: -f**k school, I wanna be a panda!!! И почнаа да се смеат, а ја сварно не знам шо беше толку смешно. ![]() Битно и јас се изнеклештив, иако беше баш глупа причина за смеење... |
||
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
Тигаркава будалеста ме изнасмеа.... ![]() Ела ми да ми те ![]() |
||
![]() |
||
|
Ајде де... баци ме.
![]() |
||
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 979899100101 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |