|
Сто Чекори на ВМРО ДПМНЕ |
Внеси реплика | страница <1234 26> |
Автор | ||
teofil
Група Регистриран: 16.Јануари.2006 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E TOA TI E REALNOST-BOLNA. |
||
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знаете како пишува под секоја програма на МТВ (Македонска Телевизија)? Редакцијата го задржува правото да ја промени програмата, според потребите! Хахаха! Сте го приметиле ова?
Дали тоа го пишува и на програмите од партиите? Не сум приметил? А тоа дали ќе бидат сто чекори или стапа, тоа народецот си знае! |
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
mishel
Сениор Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TI TEOFIL SI IZGLEDA OD DRUGA PLANETA,VIKAS BRAKOT E PRIMER ZA VASIOT LIDER.DOBRO BE COVECE A TVOJOT PRETSEDATEL T.S NEGOVIOT BRAK ZA STO TI E PRIMER.NEMA ZBOR KOJ MOZE DA OPISE TOJ BEZOBRAZLUK-IMAM ZENA AMA NE JA POKAZUVAM.PA SEGA TI VIDI KOI SE PRICINITE I POTPRICINITE.COVECE CELA MAKEDONIJA GO ZNAE TOA.
P.S KOMENTIRANJETO NA PRIVATNIOT ZIVOT NE E VO MOJ DOMEN,MEGUTOA LUGE OD TVOJ KALIBAR SE ZANIMAVAT I SO TAKVO GUBRE!
NE SAKAM DA GI KOMENTIRAM DRUGITE TOCKI NO DALI TI SMETAS DEKA TREBA DA SE OSUDAT MNOGU DRUGU,DRUGI RABOTI KOI SE MASLO NA SDSM?
NE OCEKUVAM ODGOVOR ZATOA STO DEFINITIVNO SI NEOKOMUNIST
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a,be vas luge ne vi doaga pamet,ama,...................gospod neka vi e na pomosh,.................koi i da si gi izberete isto ke vi bide pishano,...............CRNO!! |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
bomboni
Сениор Регистриран: 06.Јануари.2006 Локација: Czech Republic Статус: Офлајн Поени: 215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A od kade zaklucokot deka NEO-drugarot teofil e za sdsm, i deka branko e negov pretsedatel? a toa sto si ja cuva zena mu doma ne e deka on ja cuva, smotan eden, tuku ona sama si e licnost za sebe, a ne samo sopruga na pretsedatelot, pa da se matka po otvaranje na cesmi, pravenje balovi, donatorski drustva za perenje na pari i milion primeri kako sto pravese edna neiziveana karikatura od prikaznite na k-15...
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a,be bonboni ,zarem ne ti se smachi da se raspravash so zatucani"vernici",...?
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
bomboni
Сениор Регистриран: 06.Јануари.2006 Локација: Czech Republic Статус: Офлајн Поени: 215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NE! I ne gi ubeduvam da glasaat za nekogo kako sto oni pravat samo im davam satiricni primeri za toa kolku nivnive zlata se pozalosni od niv duri...
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што убаво така.Некои луѓе можат ама некои и неможат,тоа ти е
|
||
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe Bugi ne ti se svrti od vrtenje okolu drvoto ?
|
||
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
||
mishel
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TI bomboni VO SLOBODNO VREMA DA NE RABOTIS PORTPAROL A?STETA STO TA ZAFATILA APATIJA NEMOZES DA SE REALIZIRAS SEBESI!
|
||
bomboni
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vo slobodno vreme sum buntovnik so pricina, potparol na slobodnomislenicite. Apatija imam koga ke pomislam deka radi debili ko tebe sto neumeat da mislat i se zaslepeni od nekoi debili koi unistija eden narod, e zaradi vas ziveam vo druga zemja, ama morav da si ja prezemam sudbinata vo svoj race a ne da cekam na cuda. A ti pretpostavuvam si nekoj nedokvakan tinejdzer(do 30 godini ti davam), zivees so mama i tato, ne plakas nikakvi smetki, epa te boli kakov e zivotot i se nosis so necii ideologii. A ne se sekiraj imam uste poveke slobodno vreme i sto da pravam so nego koga ne sum potparol...
Zaboraviv da napomenam, za mishel e postov... Da ne se navredi ninicka Изменето од bomboni - 17.Мај.2006 во 00:11 |
||
teofil
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mishel napisa
|
||
mishel
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
POSLEDEN KOMENTAR:NIE STO SME TUKA VO NASAVA DRZAVICKA MORAME DA VERUVAME VO NESTO I DA SE NADEVAME DEKA KE BIDE PODOBRO.NIE ZA RAZLIKA OD VAS NE JA NAPUSTAME ZEMJAVA A ZA TAKVITE KAKO VAS KOI STE SE SITUIRALE VO CANADA ILI CHESKA,NE TREBA NI DA IMA MESTO ZA KOMENTIRANJE NA TEMA KOJA LICNO NE VE ZASEGA.
OD TVOJOT RECNIK teofil KOJ GO KORISTIS ZA DA SE OBRAKAS SE GLEDA VSUSNOST ZA KAKOV DEBIL SE RABOTI
|
||
teofil
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nema spas za tebe.kasno e ! |
||
Внеси реплика | страница <1234 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |