|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 240> |
Автор | |||||||||||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
На излезот на еден хотел, се разминуваат маж и жена.. и мажот случајно ја удира во градите. И' се извинува со зборовите:
- Госпоѓо, ако срцето ви е меко како и градите, ќе ми простите за ова што го направив! А жената на тоа: - Господине, ако вам играчката ви е тврда како и лактот, ќе ве чекам во соба 307! |
|||||||||||
|
|||||||||||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
Си седат дома маж и жена. Жената незадоволна од мажот почнува да се кара ...
- Колку си ти неспособен ... И татко ти е неспособен, и мајка ти е неспособна, и брат ти, и сестра ти ... Ма сите сте вие неспособни ... Да има некогаш натпревар за неспособност ќе освоиш второ место! Мажот зачуден прашува: - Зошто па сега второ место? Жената уште поизнервирано му враќа: - Затоа што си неспособен!! |
|||||||||||
|
|||||||||||
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
Двајца црногорци ограбиле банка. Едниот му вели на другиот:
- Слушај, ќе ги броиме парите или ќе чекаме да ни ја кажат сумата на вести? Изменето од Julija |
|||||||||||
|
|||||||||||
crni69
Сениор Регистриран: 24.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
зашто зелката е секогаш среќна ?
затоа што кочанот и е секогаш внатре. |
|||||||||||
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
Еден кавадарчанец влегува в дуќан во Скопје и гласно и' вели на продавачката:
- Дајте ми едно пиле да го ебам, за дома да го ебам, ама да биде поголемко да го ебам... А продавачката ги ококорила очите и му вели: - Господине, не е убаво со псовки да се разбираме, немојте, ќе викнам полиција ... Кавадарчанецот си продолжил: - Сакам едно поголемко пиле да го ебам... Продавачката се налутила и викнала полиција..вака и вака овој овде само псуе... А кавадарчанецот им се обраќа на полицајците: - Сакав само едно пиле да го ебам, ама оваа овде да ја ебам ве викна вас да ве ебам.... |
|||||||||||
|
|||||||||||
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
Снимал Спилберг филм во Црна Гора и за една сцена му требале двајца статисти. Дошле двајца Црногорци и им било речено дека треба да лежат под едно дрво цело време. Легнале двајцата и кога требало да се снима другата сцена им рекле да се преместат под другото дрво за да ја снимат и втората сцена. Тогаш едниот црногорец му свикал на Спилберг:
- Аман бре човеку, ние сме статисти, а не каскадери!!! |
|||||||||||
|
|||||||||||
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
Влегува некој дедо во аптека и бара четврт апче вијагра.
- Добро бе дедо, знам дека пензијата ти е мала, ама за твои години ти требаат барем 2 апчиња... - А бе сестро, ми треба толку, колку да не си ги мочам кондурите... |
|||||||||||
|
|||||||||||
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
Некој богат човек си купил ново BMW и сега го вози низ град за да го покаже. Цело време се тркал и никако да го стигнат. И стига нормално до семафори, кога некој го удира одзади. Кога што ќе види, фичо. Излегува овој и почнува да се дере:
- Па добро бе кај најде со фичо да ме удриш, колава е нова, знаеш ли колку пари ќе ме чини ова?! Овој со фичото му вели: - Извини, не те видов, те молам прости ми, јас немам пари да ти ја платам оштетата, имам петчлено семејство... И добро се смилувал овој, си вика ај толку пари имам, сега за едно фичо. И пак продолжува да вози, се трка, се трка, пак застанува на семафори и пак некој го удира. Кога се врти, пак фичото. И тука веќе почнува циркус да прави, се дере, урла, удира по колата, и овој од фичото пак почнува, ама извини, не те видов, прости ми..... И добро, ај поминал и овој пат некако, овој со BMW-то продолжува да вози и доаѓа пак до семафори, кога пак некој го удира одзади. И таман да излезе од кола, тој од фичото му се дере и му мафта со раката: - ТЕРАЈ, ТЕРАЈ ПОНАТАМУ, ЈАС СУМ! Изменето од Julija |
|||||||||||
|
|||||||||||
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
julija alal da ti e se iznasmeav
|
|||||||||||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|||||||||||
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
ЖАЛБА Почитувана управо Јас, Пенис, барам покачување на платата од следниве причини:
Со почит Пенис Почитуван господине Пенис После внимателно разгледување на Вашата молба, управата го отфрли Вашето барање за зголемување на плата од следниве причини: 1. Не работите ни 8 часови на ден. Уморни сте и заспани веднаш по краткотраен период на работа 2. Често не ги слушате наредбите од управата. Не останувате на однапред одредените места туку често пати посетувате и други места. 3. Не превземате иницијатива – треба додатно да Ве стимулираат за да почнете да работите. 4. Секогаш кога ќе заминете, работното место ви е во хаос. 5. Често пати не ја запазувате процедурата за носење на заштитна опрема и слично. 6. Во пензија ќе заминете многу порано од предвидените 65 години 7. Секогаш доаѓате и заминувате од работното место носејќи две сомнителни вреќи Со почит Управа |
|||||||||||
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
vo crkva popot gi isprasvit kalugjerkite: nekoj od vas ima napraveno belja. Kalugjerkite: Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, edna od niv: hi hi hi. bese najden kondom! Kalugjerkite: Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, taa ednata: hi hi hi. kondomot bese dupnat. kalugjerkite: hi hi hi taa ednata: hiiiiiiiiiiiiiiiiiii........... |
|||||||||||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|||||||||||
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
Може ли да се плаче под вода |
|||||||||||
angelwings
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
|
|||||||||||
angelwings
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||
Некој скитник кој бил многу гладен застанал на прозорот од некој ресторан и гледал како другите јадат, а лиги почнале да му течат. Гледајќи така забележува човек со чорба пред него, ама зачитан весник ништо друго не го интересира. Скитников си вика: Абе овој ептен занесен, можам да отидам, да му ја исркам чорбата и да не примети. Оди скитникот клекнува пред масата и почнал да срка од чорбата. Ја исркал цела, кога забележал долго виткано црно влакно на дното. Згрозен, ја повратил цела чорба во чинијата. Во тој момент го тргнал весникот човекот и го прашал: |
|||||||||||
Внеси реплика | страница <1 1213141516 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |