|
Hip hop во Македонија |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
he-he ti si nov?
|
|
krs1
Нов член Регистриран: 01.Април.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da nov sum na forumot no vo hip hop muzikata sum veke nad 10 godini.
|
|
krs1
|
|
krs1
Нов член Регистриран: 01.Април.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
baram komentari od luge za nastapot vo b2 vo sabotata.sekoj 6to bil moze da ostavi svoj koment.jas ne bev vo moznost da prisustvuvam i me interesira kako pominala zurkata.respekat.
|
|
krs1
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па кажи која група потчно?
|
|
krs1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne za atmosverata i posetenosta me interesira.fan sum inaku na puka.steta sto ne peea.
|
|
krs1
|
|
krs1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEMA RAP?
|
|
krs1
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eheee i jas gi sakam puka kozmetika ali i edinstvena opcija moram da kazam i pofalba za lesen udar so Iva ubavo ispadna pesnickata mada da ne mi e bas nekako peenje za taa kombinacija , sto znam sakam po hard eve Saf se nekoi kao legendi posto neormano se povekje g na estrada a i sepak se znae toa e rap bar za men ali i ovi novive grupi ne se lsi sea mora i da se ima povekje , konk*rencija sto za zavist no i za ucenje
Pozz do site rap |
|
KikoMC
Сениор Регистриран: 11.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хехе..Одвај ја најдов темава!!Во Македонија има добро развиен рап, не е црнечки далеку од тоа ама не ни сакам еда е црнечки зошто и пошто не сме црнци се разбира!!За оваа тема има многу да се зборува, и пишува ама ќе оставам за другпат!!
http://www.soundclick.com/bands/default.cfm?bandID=527476 Слушнете па коментирајте!!! |
|
|
|
KikoMC
Сениор Регистриран: 11.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако сакате да научите за македонски рап,обавезно треба да ги слушнете:
АГО, ТАТКОТО НА МАКЕДОНСКИОТ РАП Темната Страна, ДНС ЕКИПА ИСТОК ЗАПАД The Most Wanted Парадокс на Нерв Џака Накот |
|
|
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DZaka nakot!
|
|
dimigor
Сениор Регистриран: 02.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 102 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве нов спот,премиерно на форумов!
Пикси - Имам Сила |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ТОНИ ЗЕН
Постојано сум подготвен за настап На 31 Март во салата „Борис Трајковски” во Скопје, ќе ја имам честа да ја загреам публиката со 30 минутен настап пред концертот на 50 Cent. По радио станиците и телевизиите веќе се врти насловната нумера и спотот за „Во мој стил”. Како ќе тече понатамошната промоција на новиот албум? Како се подготвуваш за настапот, правиш ли некои посебни подготовки? Сигурно ќе има некоја посебност во твојот настап. Само за читателите на ИДИВИДИ откриј некој детаљ? Која е твоја неостварена желба во кариерата? |
|
dimigor
Сениор Регистриран: 02.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 102 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве го вистинскиот хип хоп кај нас! Секоја шест за песната и за спотот!
Ќелави глави - Ова е Скопје! |
|
Jovan.74
Сениор Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
legijata e najdobra
|
|
LD Pistolero a.k.a Demolero
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |