|
А што прави овој народ? |
Внеси реплика | страница 123 69> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 18.Март.2010 во 13:14 |
uchitelkata se prasha shto pravi,...e pa , eve,kazete i shto pravi narodot.
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...moze jas prv?
nema sto drugo da pravi...pa se zeza !se zaebava po naski...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
народот не прави ништо зошто нема потреба да прави било што во време како ова и со влада како оваа сега поради која живее во мед и млеко а нашата мила државичка во споредба со останатите е како калифорнија .......... само глуп народ би се бунел ............
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што прави овој народ (95% од народот), другите не.
1. Зема пенкало во рака и смета- овој месец плаќам парно, другите сметки нека почекаат 2. Ако вратам една рата на ОК кредитот ке платам помала камата 3. Ке платам една струја оти ке ме исклучат. Ке позајмам ПП апарат од 2 литра за да не ме казнат од комсијата, па ке видам ако не си го побара ке с епраам на Тошо 4. Ке одам вечерва кај тие и тие на гости. Не с ежалење, имаат уште зимница. И така шема до шема, цел ден. А навечер, од попладне негде после 16 саатот пред ТВ и монолог Тања Бумбар- аха арно им изнарече се оној од Битола, комуњари едни па канал 5- ахаа арно ги открија, лопови едни па Сител дознава се- леле ама му го плеснаа на Бранкооо па а1- овие па овие само против Груевски одат Па јанко јаде бурек- ...и така ке си с еумори народецот од ситење што с еим рекоа на политичарите и уморен ке си заспие. Абе топ не го буди до сабајле- оти ако с еразбуди и ке му с епријаде, а нема што да јаде. |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
никако да ги симне розевите очила народов...што народ ќе бевме бре?
слабо памтиме...брзо забораваме...ништо не не потресува...се ни е ок...секој политичар се би дал за ваков народ
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што прави народот?... па прилично ништо за жал, и тоа во време кога најмногу треба да го крева гласот, да одлучува и да учествува во случувањата
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...treba da go pravi ( i napravi !)....ona shto i negovite komshii,...rumunite, srbite,...grcite......e, togash ke go dobie i mojot respekt i gordost shto sum ( koja li zla sudbina?!)...shto sum del od nego !
|
|
|
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....освен што гласа за ПРЕРОДБАТА,...., а пота ТРПИ и го псуе својот лош ИЗБОР,....ВЕРОЈАТНО ги чека ново печените извршители ( државни ВТЕРУВАЧИ НА ДОЛГОВИ) да дојдат и да си ја звршат ЗАКОНСКАТА работна обврска!?....нозете се пружаат колку е чергата,...., но кога е празен стомакот,..,не помага ни долга исцепана черга!?....
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E, mi se gadi od ovoj narod.
Mi se gadi od primitivizmot, gluposta na Makedoncite zrtvi. Tolkavi zrtvi i tolkava teska sudbina, sto od gomnata nikako ne se izleguva. So sistemot i vodacite moze da se spravi samo zdrav narod. Samo zdrav narod, i pravi vrednosti pravat revolucija, nudat moznosti da se sprotivstavis, da se izboris za svoite prava. Znaci, ne e problemot Gruevski, ni negovite primitivni nacini, kolku sto e problem celnata grupa. Problem se ovie zrtvi, koi ne razmisluvaat za svoite deca i ona sto im go ostavaat. Za vrekja brasno si ja prodavaat idninata na svoite deca? Sto gi ucat, deka uspehot lezi vo korupcijata, vo navredite, vo partijata? Dzabe e se, dodeka postoi vakov narod. Sto moze da se ocekuva, dodeka postoi vakva svest? |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
shto pravi?!...paa, napravi toa shto e kazano pogore,..napravi, normalen chovek da se srami da kaze shto e ...nadvor od nea, ( kako shto i pravat)... a, tuka nekoj nashol da mu go diga ......so bezumno troshenje na negovite pari !....e, pa ,...i go zasluzil izgleda ,...toa shto mu go pravat! |
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а што да прави кога однапред му е подготвена програмата
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овој народ плаќа ретроактивно радио-дифузна такса.....за да може да ја гледа програмата што ја наведе другарот Маршал....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Античкиот
Сениор Поглавица Тешки Очи Регистриран: 14.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овој народ - гласа - исто како браќата Роми - за оној кој ке даде вреќа брашно или сто евра...
А ако случајно ми обезбедат работа во државно- иако нема ни биро ни стол, а камоли канцеларија или компјутер , и земам плата од 10,000,00 ден. ке гласам доживотно за него... макар и магаре кандидирале... за фикус еднаш гласав... сепак гласање за магаре е напредок - да не речам еволуција во кандидатите... Ке се прам патриот дома и по форуми, ама на шопинг се знае „У СОЛУН БРАТЧЕ--- ПРОФИ“.... КЕ ја дадам леб и сол - само војна да нема - нели навалена гла сабја не ја сечит... Да скратам- нашиот народ е како мувите- само брмчи... И таков зачмаен за едно 50 до 100 години- ке не збриши глобализацијата....ако не го сторат албанците тоа предходно.... Жалосно... Изменето од Анастеа - 19.Март.2010 во 00:02 |
|
Внеси реплика | страница 123 69> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |