|
Што би направиле на моето место?? |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тиги... преформулирај ја реченицата за да те разбериме
можи срцка? |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....... .....
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бисеров се лути.
Он топик малце луѓе... Зока, послушај го “мудрецов“ и батали тоа професорот. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тиги ... што ти е станато
чудна ми стануваш бе иначе ... Зока... ај и по другиве подфоруми, не само овде |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи и го решивте проблемот на Зока, и го наместивте Фолцвагенот
Ти Волс не се исчудувај толку, Тиги само се грижи за тебе
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе и ќе ме оженат вака ко што тргнале
ааа... не сетив... фала тиги за грижата... не мора толку да се грижиш |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не би било чудно и да те ожениме.
Виртуелно. Шала на страна... Темава демек беше “сериозна“ а само глупости се изнатрескавме. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
клин се клином избија
Изменето од volkswagen - 03.Март.2010 во 20:20 |
|
Zoka16
Нов член Регистриран: 26.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uste na pocetokot rekov, dzabe ovde si go pisav problemot :) tuka site se zainteresirani samo za sebe :)
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЕЕЕЕе сеа пак и ти...
што сакаш да ти речиме.., а? сакаш да ти кажеме - бравооо.... оди мувај се со оженет човек,.. само напред.... продолжи така, тој сигурно ќе се разведе од жена му за да оди со малолетна ученичка... тоа ли сакаш да ти го кажеме??? а???? Да ти даваме совети како да го освоиш професорот...???? Да му земеш број од мобилен као му треба на некој , па да му праќаш еротски СМС...??? Не очекекувај такво нешто , девојче, тоа бега од границите на нормалата... У осталом, ако не можиш да си го контролираш пубертетот пробај малце фазла да се зближиш со твоите соученици врсници, белки ќе се прилагодиш пред да направиш некоја глупост со провесорот... а ти таа нестабилна личност (мизерно даскалче) кое фаќа швалерки ученички не смее да биде во училиште и во контакт со тинејџерки.... И ако толку не ти одговараме (пошто нели сме заинтересирани само за себе - НЕ НЕ ЧИТАЈ БЕ, КОЈ ТЕ ТЕРА!!!! п.с. Ова го сватив малку лично и затоа реагирам бурно. Ако нешто е во спротивност со правилата на форумов , контактирајте ме и ќе го изменам постот Изменето од volkswagen - 18.Март.2010 во 19:38 |
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ма дај те молам...ако сме биле заинтересирани само за себе немало ништо да напишеме на темава... уствари..ти мислиш дека е нормално да се зближиш со еден професор кој има нестабилен брак.. ..да му испратиш интересни СМС...што е следно.. да му се пикнеш во кревет ...прво ти си малолетна..второ тој (условно кажано)е старец за твоите 16 години..(да не ме разберат погрешно тие што се околу 35год...споредбата ми е 16 со 35...)...трето дали некогаш си размислила за последиците од можното зближување со тој човек ... немој да мислиш дека солам памет... ама ај те молам кажи ми ...што мислиш дека ќе добиеш со тоа?...што би било позитивно од сето ова? |
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
има тема, љубовен совет и љубов со професор... оваа ја затворам, не ги преместувам постовите, многу се
|
|
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |