|
Градоначелникот на Охрид - Петрески? |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | ||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Gradot na Kliment i Naum go vodi nepismen gradonacalnik...
Kakva ironija... |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ehh,...pa, cela drzava ja vodat ...nepismeni !...da e samo ohrid...
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од novace - 15.Март.2010 во 15:23 |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Градоначалникот Петрески од Австралија се врати со сознанието дека БУМЕРАНГОТ ако го фрлиш , тој ке ти се врател назад !!!
п.с. Му дале еден, и да донесит како доказ !!! |
||
car's freack
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е бог да ги прости изјавите во кои ако не е монтажа се гледа ораторството на нашите пулитичари. И баш ме заинтересира кој е оној сокриениот на сликата? Малку с енервирам, ама ја секој си знае- кој става вакви рабоке на јутјуб па после се лутиме кога нашите источни соседи велат дека тука има многу нивни |
||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тема: Градоначелникот на Охрид - Петрески?
Е шчо ако се врати, не ќе го празни со кофи Аце езероно ...
Плавит и во Струга, и во Албанија. Шчо не го празнет тие?
|
||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
||
BoaVista
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Neznam zosto vlasta sega go napaga gradonacalnikot na Ohrid, koga do pred edna nedela site bevme svedoci deka Vlatko Gorcev,Aleksandar Nikolovski, Zoran Stavrevsi i samiot premier Nikola Gruevski i den i nok ni trubea po televiziive deka situacijata vo Ohrid e stabilna, deka gradonacalnikot samo sobiral poeni itn itn. Epa stom situacijata e stabilna bas ubavo im napravi. Istoto bi go napravila i jas na negovo mesto.
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јебиветризам
Соочен со сопствената моќ без логика да добива избори и власт, Аце П. од Охрид тргна за Австралија. Во освојувачки поход. И таму да си ја проба среќата. Да ги земе под свое. Кој знае - знајт. Во согласност со пробаниот метод кој му носи успех, Аце со себе во Австралија ја понесе и дописничката на А1 телевизија. Да му одработи. Како што му одработуваат и во Охрид. Проверена работа. И, што прави Аце П. низ Австралија? Шета Аце П. низ Сиднеј, од бурекџилница Балкан, до пицерија Антико.
Во саботата на вечера во ресторан Деспина. Е сега, има еден заеб со
вечерата во Деспина. Газдата е во затвор, па го пуштаат повремено за
викенди. Со најава дека на гости му доаѓа градоначалникот на Охрид,
слободниот викенд му е гарантиран. Патем, Аце плови малку на јахта, и
набацува свеж тен. Ние, до сега, знаевме дека Охрид е до вода, ама водата му дошла до врата. А и преку врата. Аце вика така. Па, кога виде дека е работата забегана, му ја здува за Австралија. Од тага, што не може да го гледа градот како се мачи. Фантомишчана охридски џигеросаа в бузине, откако Аце им е ојден. И
зајден. Науката ја познава оваа појава. Посебен правец - јебиветризам. Забележан како битен научен правец, јебивтеризмот има свои
следбеници, од Љубе Бошковски, преку активистите на Соросидот Владе
Милчин, до Стојан Андов. Праксата констатирала дека правецот има своја
практична примена, дека е доходовен, и поддржан од голем број граѓани. Затоа, Аце реши јебиветризмот, како примента научна доктрина, да го извезува и шири низ Австралија. Како што англиските мисионери, и пратениците на Папата, пред двеста
години тргнале во Австралија во ширење на својата наука. И уверувања.
Што е Аце покусо од нив? Гарант, и таму, има многу луѓе со слични интереси. И затоа, правоверниот Аце не се согласува со ваков пресврт. Смета дека Папата застранил во науката, и дека имал лош ден. Како аргумент за ова Аце, од своја страна, изјавува дека има повеќе гласови од СДСМ. И дека знае што прави. Аце не се враќа во Охрид, барем до вторник, кога му е денот. Тој ги
надминал локалните рамки, и сега тера своја агенда на меѓународен план.
Ќе дојде откако ќе заврши со задачата. Охриѓани се во очај по Ацета. А и Езерото тагува по Аце. Го чека, не сака да се повлече од поплавените куќи додека Аце не се врати. Извештаите од Охрид на А1, без дописничката на Аце, не се тоа што
беа. Обезличени се.. Соросоидните новинари се збунети. Во исчекување. Депримирани од преамбициозноста на Аце, и јавното понижување на Папата, што Аце им го смести со одбивањето на негов повик итно да се врати дома. Просто е нападно како ја ставаат под тепих, ја игнорираат темата, и положбата на Папата. Ни Папа, ни кардинали ни бискупи... ни верници не останаа од СДСМ. Кога немаат саглам шеф, Аце ќе им шефува. Аце П., со време, си кажа дека за него прв авторитет е Бојко Борисов.
Само тој, и никој друг. Vecer Od vcera mu se mislev na tekstot da go prostram, ne deka sum nekoj Fan na Latas -naprotiv, ama vo vistinski moment tekst na mesto... |
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ma ne mu se nafrla vladata, mu se nafrla narodot...toa e problemot...Inaku i vladata i opozicijata laaat i koga treba i koga netreba edni na drugi na toa veke ogluvevme...No ovoj pat Ackata im dade epten mnogu materijal za laenje , a na Ohrigani domasna zadaca da se prasat "Zosto po vtor pat go izbraa" ... |
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тие финти може да поминуваат во Скопје...кај што луѓето послабо се познаваат....ама не и во помало место....кај што секој со секого се познава...
Ако под народ ја подразбирате таа груп**ката од вмровчиња, што ги извлекле од дома да мораат да лаат против градоначалникот, без некој да ги праша дали сакаат или не...тогаш се лажете....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
BoaVista
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koj narod? Aktivistite i partiski vojnici na DPMNE? Onie koi po naredba i pritisok od vlasta izlegle da protestiraat? Za mene toa ne e nisto drugo osven uste eden obid na Gruevski da sobere politicki poeni. No za zal premnogu e providen, pa ne sme nie ovci ovde pa da veruvame deka sekoj prethodno organiziran ,,protest'' na vlasta e kao demek spontan.
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sepak najinspirativno ke ostane izvestuvanjeto na poedini mediumi koi se vozdrzuvaa od komentiranje se do momentot koga licno PAPATA se odluci da go povika Ackata da se vrati , e togas pocna i tia da go plukat Ackata i da raskazuvat za negovata neodgovornost... PAPATA i negovite verni "nezavisni" novinari i shou programata moze da pocne... Kako i da e na Ackata ne mu trebase da se seta bas vo ovoj momet...Ili agendata mu e tolku prenatrupana sto ednostavno nema drugi termini...? |
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe drugar mene ne me interesira koj izlegol , zosto izlegol i kako izlegol...Rabotite gi gledam od moja gledna pozicija...A toa sto vo momentov go gledam e NEMORAL, NEODGOVRNOST i CISTA NEPISMENA GLUPOST...A najmnogu zatoa sto sum siguren deka vo tie dve nedeli kolku sto imase predvideno za poseta , po programa trebase da sraboti onolku kolku sto srabotuvat clenovi na neke rekreativno drustvo za eden vikend seminar... |
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Малку ќе биде глупаво да ги повторувам изјавите од ТВ....
пред да замине за Австралија, цела Влада заедно со сите придружни полтрони, убедуваа дека во Охрид не е воопшто страшно, се е во границите на нормалата.....
само еден ден откако замина, дигнаа узбуна, небаре Охрид го погоди цунами...и само градоначалникот е крив што удрило во моментот кога тој отишол на шетање... Изменето од Ninja 35 - 16.Март.2010 во 00:05 |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |