|
Информатички |
Внеси реплика | страница 123 4> |
Автор | |
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 20.Декември.2009 во 20:35 |
Тројца програмери прават муабет:
- Каква риба сум запознал синоќа, какви Properties имаше, ама не можев да ја легнам - рибава Read Only. - Одам јас да ја легнам жена ми синоќа, ми вика Access Denied! - Е, колку сте среќни. Се враќам ја од кафана, со желба да ја легнам жена ми, кога гледам Sharing Violation... |
|
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се шета функција по улица. Ја среќава извод и и вика:
- Леле маче као би те издиференцирал еднаш, душава ми знае од кога немам диференцирано!!! И така... биднало што биднало и фунцијата продолжува да си пешачи... Кога така по некое време ја среќава интеграл. И вика: - Јао цуцо од кога неам интегрирано, дај да те изинтегрирам еднаш јако!!! И оваа му вика: - Жалам злато, прееска еден извод исто ми се сукаше, ама јебеш, ја сум е на икста!!! |
|
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako se kolnat informaticirite??
vo imeto na svetiot shifl , ctrl, alt i delete ENTER |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si bile doktor, slikar i programer i gi prasuvaat sto poveke sakate
zena ili ljubovnica? doktorot vika: poarno e zena da imas,toa ti e sigurna idnina slikarot vika: poarno e ljubovnica da imas, toa ti e vozbudliv zivot i programerot vika najarno e i zena i ljubovnica.. - e zosto taka go prasuvaat, i on odgovara pa zenati si misle deka si kaj ljubovnicata, ljubovnicata misle deka si kaj zenati a ti na raat si programirash |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што вика прогрaмер кога се дави?
- F1 F1 F1 F1 F1...... Изменето од Lithium - 22.Декември.2009 во 21:02 |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како се вреѓаат слаб и дебел информатичар?
- Ако јас сум бајт, ти си гигабајт. |
|
|
|
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Корисник се јавува во Микрософт:
- Здраво, инсталирам Windows 7, што наредно треба да стиснам? - Најдобро стиснете ги палците. |
|
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Која е последната реченица на еден програмер?
- System shut down. |
|
ВАЖНА
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иде програмер во продавница и му вели на продавачот дај кило од ова месо и прашува продавачот да го спакувам и програмерот вели:
- Не, дај ќе го ставам на Usb. |
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
некој програмер седи во кафич и се удвара на некоја девојка...
- сакаш да те частам кафе ? -не фала ! - сакаш да те частам сок? -не фала ! -сакаш да те частам вотка ? -не фала после ова програмерот си вика во себе: „хмм, чудно, стандардните драјвери не ги прифаќа !! Бензинска станица. „Пумпашот“ го прашува компјутерџијата кој што дошол да стави бензи: - 98 или 95? - Што зарем немате XP Мажот: (се враќа касно од работа) Здраво душо. Почнувам да се логирам... Жената: Што мислиш...да купиме нов телевизор? Мажот: Internal error. Out of resources. Жената: Дај ми ја кредитната картичка, ќе одам на шопинг. Мажот: Sharing Violation. Acces Denied... Жената: Дали ме сакаш колку што го сакаш компјутерот или ти служам само за забава? Мажот: Too many parameters... Жената: Згрешив што се омажив за тебе. Мажот: Data type mismatch Жената: Ти си тотално луд! Мажот: By Default. Жената: Што е со твојата плата? Мажот: File in use. Try again later. Жената: Што се случи со нашиот автомобил сабајлево? Мажот: System is unstable. Press CTRL + ALT + DEL to Reebot Жената: Да не сакаш да испиеш уште малку вино? Мажот: File system is full. Жената: А што мислиш за мојата фамилија? Мажот: Unknown Virus. Прва брачна ноќ на Бил Гејтс! Неговата избраничка: Сега дури знам зошто те викаат MICROSOFT Си биле двајца компјутерџии и виделе една убава женска. И едниот му вели на другиот: - Види, види. Какви properties имаа оваа! - А другиот му вели: Абе остај ја! Оваа е само read-only Мајка и татко си го учат детето да зборува: -Како прави мачето? -Мјау, мјау... -Браво! А како прави кучето? -Ау, ау... -Одлично! А што прави глувчето? -Клик, клик... |
|
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се возат 4 хакери во автомобил и одеднаш автомобилот допира и не сака да запали.
По некое време едниот хакер им вели на другиве: - А што мислите да излеземе и пак да влеземе |
|
|
|
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Have you got any book?
Yes I have, I have facebook |
|
|
|
Lithium
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како се молат програмерите?
Во името на Бил Гејтс, Мајкрософт и Светиот антивирус. ЕНТЕР! |
|
|
|
TheHacker
Сениор I see you! Регистриран: 07.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 155 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како бара помош комјутерџија кога се дави?
- F1! F1! F1! Разговараат синовите на двајца програмери и едново дете му ја кажува абецедата на другото: A, B, C, D, E, F, G, HTTP://www. Информатичар доживеал бродолом и се нашол на пуст остров. Шест месеци никој не поминал. И тогаш едно сабајле отвора очи и гледа раскошна плавуша со големи цицки како стои пред него. - Ајде пакувај се одиме кај мене од другата страна на островот. Кога таму што да види. Голема куќа, фрижидер, телевизор, базен... - Ај оди избањај се и дојди. Се бањал овој цел саат, излегува среќен, а плавушава го пречекува и го откопчува бекинито: - А сега ќе добиеш нешто што не си го правел 6 месеци... - Ај не зезај, имаш и интернет! Жената го чека својот маж програмер кој се враќа од работа... - Здраво душо, се логирам. -Што мислиш за нова перална мажу? -Internal error, Out of resources. -Дај ми ја кредитната картица, сакам да одам во шопинг. -Sharing violation, access denied... -Ме сакаш ли како компјутерот или ти служам само за забава? -Too many parameters... -Погрешив што се омажив за тебе! -Data type mismatch... -Ти си тотално луд!! -...by default. -Што е со твојата плата? -File in use. Try Again later. -Што се случило сабајлево со колата? -System is unstable. Press CTRL+ ALT +DEL to reboot. -Сакаш ли уште малку вино? -File system is full. -Што мислиш за мојата фамилија? -Unknown virus. Еден информатичар прашува некој човек .. Колку битен ти е процесорот ? А овој му одговара : Многу битен. |
|
Внеси реплика | страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |