![]() |
|
Оштетена коса |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
и јас како tiggy....
![]() единствено порано кога користев Ojon и Alterna препарати за коса...косата ми беше најнајнајубава....еххх ![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
renatax кој е тој серум...и јас имам густа полувиткана коса ама неможам да ја пораснам како што треба многу ми се оштетуваат врвовите па многу често се шишам...
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Серумот што го користам јас е од Авон (Advance techniques) profesional hair care,има прекрасен мирис и дава сјај на косата,постојат и специјални серуми за оштетена коса,се нанесуваат неколку капки на врвовите на полувлажна коса. Инаку другиот препарат ,е на Gliss k*r,може да се најде во парфимеријата на Unique.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() Еве за кои спрејчиња се работи,сите се двофазни и се слични по состав има околу 4-5вида малиов серум од линиката со мед мислам дека беше е убав и од Авон овој плавиов е најубав ![]() ![]() |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
momentalno gi koristam samponot za farbana kosa i maskata za suva i ostetena kosa od Alter Ego. ne stavam nisto drugo osven ovie 2 preparati.
kosata mi e prekrasna, mprezadovolna sum.
a Gliss-ovite se prekrasni, jas praktikuvam niv da gi koristam preku leto koga sum na odmor.togas pocesto se mie kosata, pa tie se dobri za pothranuvanje. gledam po netov deka i od Loreal elseve ima vajvi sprejcinja, sigurno se so ista namena, ne znam kolku se pokvalitetni i podelotvorni no znam deka se malku poskapi od Gliss (za okolu 100 tina denairi)
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
На лореал не се двофазни
Составот е по јак подобри се. |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
![]() ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() ![]() после породуването имах проблем со косата. тоа е што мене ми помогна. регенерирането беше потполно. |
|
![]() |
|
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
ај може сум офтопик но да си прашам... знае ли некој како се движи цената - мислам на тие што откупуваа коса... да знам дали ќе се збогатам или не...
![]() ![]() ![]() некој да ми даде некоја информација за откупување коса... баш ме интересира...
|
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Охо значи ти си имаш коса за извоз
![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
![]() ![]() ![]() |
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Бог да чува.
![]() Која боја ти е косата бе тетратко? |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
ТРЕТМАН НА КОСАТА ПО ОДМОР Ја напуштате плажата - со загриженост. Сонцето и соленото море се однесувале грубо со вашата коса .... И сега се прашувате како да ја вратите свежината и бујноста на косата ....?
Хемиската и термичката обработка на косата и изложеноста на сонце и ветер може навистина да го уништи квалитетот на косата. Па затоа еве еден третман со природни состојки кој можете да го направите дома за да ја вратите свежината на косата....
Измешајте 1 шоља млеко и една шоља вода заедно со сушени ливчиња од роза.
Оставете ја содржината да се излади
Додадете 2 лажички мед и малку бадемово масло
Измешајте ја целата содржина заедно и масирајте го скалпот и целата коса
Завиткајте ја косата во пластична кеса и исплакнете после 30 минути.... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |