|
Очила |
Внеси реплика | страница <12345 95> |
Автор | |
simonce*
Група Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ocila za sonce da,a onaka za vid,ili bez diopter NE!!
|
|
MisIcA
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se podnoviv so nov cvik i toa POLICE
|
|
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
|
elektra
Нов член Регистриран: 13.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nosam ocila za zastita na sonce no i kako imidz toa se police ocilata
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ех .........ајде и јас да се пофалам...и јас одбрав едни .......сега ги средуваат по порачка........носам очила обични ...па сега на овие ......порачка спец стакла за сонце темни со мојата диоптрија........оооо а колку ке ме кошта мора да е тајна оти ќотек ке изедам
|
|
Vallerrija
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 280 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Moj izbor na ocila za sonce se Guchi, gi nosam veke 5 godini, veke se dele od mene
|
|
Povtorno so vas, mili moi!
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nosam nekogas diopterski-ama stosni...si imam 3 para i si gi menuvam...ama nekogas ne gi nosam(mal diopter nema potreba)....moze za moda poveke...zavisi...
|
|
|
|
Marck
Нов член Регистриран: 15.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nosam kontakni leki, a ocilata za zastita od sonce se uvek so mene.
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SEDUM GODINI...... SAMO SO HIRUSKA INTERVENCIJA MOZAT DA MI GI ,,ODLEPAT,, OD MENE...
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam luge so dobri naocari, soodvetni za nivniot izgled Mislam deka vredi da se dade ''dobra'' para za dobri naocari zosto se raboti pred se za ocite. Inaku imam Max Mara i sum PREZADOVOLNA
|
|
|
|
mishel
Сениор Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ROBERTO CAVALI TOA E MOJOT IZBOR STO SE ODNESUVA DO OCILA
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Претерав со нови очила, но ветив дека за ова лето е крај на купувањето.Пак го одбрав Dior
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
angelce
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2005 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 316 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nosam ocila so diopter potocno treba da gi nosam ,a za sonce imam od golce i gabana
|
|
was ist los?
|
|
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam luge so dobri naocari, soodvetni za nivniot izgled Mislam deka vredi da se dade ''dobra'' para za dobri naocari zosto se raboti pred se za ocite. Inaku imam Max Maram, Cucci i Dolce Gabana i sum PREZADOVOLNA . Nikogas ne mi se dovolno i taka samo pari davam za niv. No nikogas ne bi se smenala.
|
|
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova e dobar citat so mali izmeni
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <12345 95> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |