|
sobrakajki |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
maja_070
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 08.Мај.2006 во 21:45 |
pred tri dena imav mnogu jaka sobrakajka kaj gorce nadvoznjakot za nakaj novoselski.
bev na motor so deckomi i ne udrija od pozadi so jugo vozese nekade okolu 40-50. bese jak udarot a i mnogu se tumbavme. udriv so glavata vo hauba dva pati ne frli kolata i se tumbavme dole negde 20-30 metri.koga stanav odma moeto milo me krena bez da misli na nego a jas se stiskav samo da ne se onesvestam.me odnnesoa vo bolnica vo gorce me vratija i koga se vrativ vidov deka maceto mi go odnle so brza pomos na urgenten vo drzavna. posle 5 min. mi se slosi i mene me odnesoa primivme infuzija mene me pustija a nego go zdrzaa.bese sien i loso mu bese.imavme sreka sto preziveavme i za toa sum mnogu srekana. naj vazno bese dodeka pagavme i se vrtevme jas si go guskav maceto moe celo vreme i gusnati padnavme.a jas se molev cel pad da preziveeme. i taka ispadna eve imam moznost da ja spodelam mojata prikazna so vas. |
|
m.v
|
|
maja_070
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
strasno nesto leleeeeeee
|
|
m.v
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како си сега Маја? Како е дечко ти? Ќе имате ли последици?
Пијан ли бил тој со Југото? Застана ли или побегна? |
|
|
|
maja_070
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa zastana so jugoto. sega miruvame i zaedno si se guskame dobri sme samo sme so potres na mozok lezime i toa...
milo mi e sto mi pisa ke ideme vo sreda na magnetna rezonansa pa ke ti pisam pak kako sme za sigurno kolkav ni e potresot. a toj so jugoto bese potresen i mislese deka nema da preziveeme. |
|
m.v
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ви посакувам успешно оздравување и на двајцата Пиши како ќе поминете со магнетната резонанца...На клиника ли ќе одите?
|
|
|
|
maja_070
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ke odime na klinika ke pisam utre fala za pozdravot
|
|
m.v
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лесна сообраќајка, без последици, имав.
Што направија децава на клиника? Да даде господ ништо да не им е! Па да си се сакаат до старост! |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Im drzam sreka se da bide kako sto treba!
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каде си маја_070? Што има ново? Што велат докторите, колку време ќе ви треба да се опоравите?
|
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во анкетава фали никаква сообраќајка.
Не сум имала никаква сообраќајка, фала богу, јас сум многу внимателен возач...Што се вели возам како по јајца, а да не се искршат јајцата |
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум имала никаква сообракајка до сега.. Не ни сакам да јаимам се надевам Господ ќе ме чува од злото..
Жалам за милите што им се случи тоа.. Ви посакувам пријатно оздравување и само спомен на кој ке се шалите на старост гушнати и двајцата |
|
|
|
maja_070
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala mnogu za ubavite zborovi stvarno mi znacat.
bevme na lekar i ni rekoa deka imame kontuzija na glava i vitkanje na vratniot prslen.sega sme super samo malo privrtuvanje vo glavata imame ali mislam deka ne e strasno ne se snimavme na magnetna rezonaca.fala uste ednas za podrskata od site vas.imate pravo ne sum stavila nikakva sobrakajka sum zaboravila ke pisam pak i baram sovet od vas dali da go tuzime toj sto ne udri. |
|
m.v
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Слободно мила искажи се ке се најде правен совет.. за тужење раскажи од ситуација ако има правни моменти кои нема да ги побијат..
Драго ми е што сте добро |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зависи од те*е...Од една страна заслужува да се тужи и треба да се тужи....но од друга страна, како што се' "брзо" се решава во нашиве судови, би помислила...да не испадне парите што ќе ги дадеш за адвокат да му го школуваат детето некаде... |
|
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |