|
Што би направиле на моето место?? |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одлепен е овој волс...
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фала драги мои...
да да... и во сите фанови на онаа фраза: седи КЕЦ... оти кец по кец и паѓа добро кецање Изменето од volkswagen - 01.Март.2010 во 12:17 |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Полека дечки... еј
чупето има 16 години и се може да и истекне, па дајте бре луѓе , не ја правете ненормална. Пробајте да и излезете во пресрет и да и помогнете да ги помини сите тие тин-глупости без да направи погрешен чекор |
|
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зока, тоа што си дошла тука по совет ти е правилен потег, иако ти се чини дека повеќето сме обични сероњи. Види го Фолсфаген! Златно момче, а твој врсник. Не верувам дека тоа професорчето е поарен дечко во било кој поглед. Сврти се околу себе, сигурно некој Фолсфаген посакува да го забележиш. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со согласувам со подводно.
Фолс, дај и фејсбук бе, ќе го заборави тој професорот. Иначе, толку убави машки има на светов што се на твоја возраст... Поготово 16 години таму негде... Нешто измеѓу право машко и мало момче... Шо чекаш? Ти си се залетала по некој си професор, што татко може да ти биде. |
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зока, можи тој и страда од импотенција...
Остави го таму, тешко него, мизерен во душата и во никој случај немој да му излезеш во пресрет пошто е несреќно оженет, па ти да го усреќуваш... чупенце... озбилно.... |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па што сте навалили на девоjчето...има само 16...
кога се вратам наназад во времето се секjавам колку 14-годишни беа затрескани во учителот по физкултура...но тоj, jадниот, си беше срекно оженет.... па, мила, ке се смее на меjлите---тоj сега, ти- за некоjа и друга година. |
|
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зока ма, нели ти реков (За Фолсфаген)
П.С. Дали си слушнала за тета Марина Перазиќ и песничката „Колачиња“? Изменето од ПодВодно - 01.Март.2010 во 21:07 |
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зоки... на твое место би си купил еден точак и ќе си се возам по цел ден
абе гледај си го здравјето Абе Воднич, ти многу ме испофали па ќе се уважам јас сеа хеххе... шала на страна, чупе побарај си некој фраер, 100 пати пишав, ама те нема да реплицираш Изменето од volkswagen - 01.Март.2010 во 21:09 |
|
Zoka16
Нов член Регистриран: 26.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahahha :D aj opisi se, moze ke te bendisam :D inace ja sum smegi oci plava kosa bel ten 165 visoka 52 teska :D |
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе ќе ме бендисаш обавезно
Ај Тиги ќе ме опиши детално иначе... темно-кафеава коса, зелени очи, бел тен, 170 висок, 62-3 тежок... (лол... ко за на систематски преглед описов...) и така... За некои претставува голем минус што сум фан на метал и гранџ музика , т.е. имам долга коса и сакам така да се облекувам.... well... whatever... nevermind (п.с. ова чисто колку да ме знаеш, пошто ширам само другарства преку форум...) Се надевам дека ќе се читаме и низ другите подфоруми, а не само овде |
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ццц...вие сте чукнати во десно крило, дефинитивно.
Бтв. од овој абер се нема, Зока, 24/7 дрн дрн јариња. Изменето од tiggy_sparrow - 02.Март.2010 во 17:57 |
|
|
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |