|
Што би направиле на моето место?? |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мда
|
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не верувам ни јас, белки не е толку мутав да се бламира и пред нив. јас мислам дека попрво тој и жена му (со која е несреќно оженет) ќе те однесат на сладолед. ќе поразговарате, ти ќе се разладиш, облажиш и „оладиш“. |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не е да вреѓам...
Ама девојкава е...глупа... Девојче, иди на Гламстик и постави го прашањево. Ќе видиш шо ќе ти одговорат... |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
pansako
Нов член Регистриран: 27.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nesrekno ozenet.vidi zaklucok.po toa li sto imal svalerka?!
|
||
Zoka16
Нов член Регистриран: 26.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
:D
Изменето од Zoka16 - 18.Март.2010 во 19:13 |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И ти баш во таков се затреска на 16 години?
Или ти е досадно на школо па си бараш забава? |
||
Zoka16
Нов член Регистриран: 26.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Moja greska e sto sum dosla tuka da baram sovet :) Posto, ocigledno od site ke dobijam predrasudi i osudi, a nikoj ne probal da se stavi na moe mesto i da si pomisli deka mozebi ne se samo hormoni vo prasanje. Nema vrska... Ke pravam sto znam :) |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Девојче, ова ти е веројатно минлива фаза на идеализирање на професорот.
Ќе ти помине верувај, треба само да внимаваш да не направиш некоја
фатална грешка во меѓувреме.
Да не навлегувам во психологија, твоето емотивно врзување со професорот (кој има двапати и кусур како твоите години) најверојатно има потсвесна врска со улогата на татковската фигура во твојот живот. Дружи се повеќе со твои врсници, професорот остај го на жена му и швалерките, освен ако не сакаш и ти да му бидеш само рецка во тефтерот. Пробај на часовите да се сконцентрираш на предметот, а професорот ако веќе ти е опсесија, замислувај си го во не толку идеални секојдневни ситуации со жена му или швалерките, веројатно ќе ти се одмили постепено... Изменето од Анастеа - 27.Февруари.2010 во 12:20 |
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А ти девојче очекуваше дека ќе наидеш на неизмерна поддршка и разбирање?
Бараш совети кои би те поддржале во својата незрела идеа за остварување на некаква си врска што си ја замислила во својата глава, која нема да ти донесе никаква среќа и исполнување.
Убав одговор имаш погоре, ако сакаш да си му уште една на професорот во низата на неговите авантури со емотивно незрели девојки и да се впуштиш во нешто за кое немаш ни трошка животно искуство, ти е загарантиран пат до самоуништување. За неговиот брак не се секирај, ако му било толку лошо и бил несреќен како што си мислиш Ти, тој е возрасен човек и знае што сака.
Треба да живееш и делуваш во согласност со своите години и потреби и препиши се на како самата си опишала „зовриени хормони„.
Да, само хормони се во прашање.
И ако толку те привлекуваат постари момци, имаш еден куп ерегни на свои 30 и кусур год па и постари што шетаат слободно по градот, па барај ги таквите.
Памет у глава! Животот не е 2 и 2.
|
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Стварно имаш проблем...За почеток повеќе време минувај на другата страна на windows-от лесно фантазиите стануваат лаги на кои почнуваме да веруваме.Тргни од фактот дека ти меиловите ги праќаш со лажен идентитет зашто веруваш дека тој не лаже околу несреќниот брак.Тоа што почнуваш да размислуваш за љубовта не значи дека се за неа знаеш.Грешките што ќе ги направиме не се бришат како меил кој не сакаме да го читаме на delete...но остануваат
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
добро бе луѓе по 5 000 000 пат читам ваква тема, дај престанете со такви глупости и живејте си го животот како млади луѓе
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
16 имам и јас да сум на твое место (т.е. да се затрескам во некоја професорка) знам дека ќе го претрпам тоа и дека никогаш нема да и кажам пошто со тоа ќе се доведам во ептен неубава ситуација... Знам дека си во грозна ситуација и дека се чувствуваш крајно глупаво и безизлезно, ама пробај да го издржиш ова и да остане само на пишување по меил БЕЗ ДА МУ КАЖЕШ КОЈА СИ, пошто ќе се доведиш во многу грозна ситуација во која (верувај) не сакаш да се најдеш важи срцке... ај послушај ме Изменето од volkswagen - 28.Февруари.2010 во 12:49 |
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Volks ako se zaljubis vo profesorka i ne i kazis, od mene kotek ke jadis. :D
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и да и кажам и да не и кажам нема да имам фајде, барем вака нема да ме озборуваат...
а од друга страна, во професори верба да се нема |
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |