|
Омилени соседи |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | |
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jас бев...
од лjубомора. не можам да jа прифатам таа лjубов кон Србиjа. Изменето од pagane - 25.Февруари.2010 во 20:37 |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ве молам, темава сепак е за гласање од Македонците.
Ако се сметате за такви, повелете слободно... |
|
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KOSOVA & ALBANIJA
|
|
Љаеш НЕ касаш !
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве ме и мене во групата на југоносталгичари
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vidi ,vidi.....
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
omileni sosedi????
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бреjjj, Бугариjа наj слабо...оти не можам да гласам уште еден пат...
но важното дека Србиjа и Грциjа се фаворити. Со срекjа нека е. п.с. не коментирам Албаниjа. Изменето од pagane - 25.Февруари.2010 во 22:26 |
|
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па реално гледано со Албанија имаме многу помалку проблеми отколку со Бугарија...Кога анкетата би била со кој сосед имате најмалку проблеми тогаш би гласал за Албанија , вака доверба во никој...
|
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шо се однесува ова со гласовите за Грција мислам дека е мајтап...
Или сакат да ни образложат оние што гласале... |
|
kumanovaboy
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 98 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KOSOVA & ALBANIJA
|
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Албанија ок се согласувам... Но зошто Косово, затоа што ни донесоа војна, нетолеранција, недоверба, омраза...Затоа ли треба да имаме доверба во нив... Јас сепак правам голема разлика помегу Косово и Албанија ни во сон не би ги ставил во ист кош.. |
|
kumanovaboy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kultuzin kazi mi prijatele, sto ti donese srbija, sepak kosovo ve priznava pod ime Makedonija, a srbija ne ve priznava ni pod makedonija ni crkva ne vi priznava ni nisto.
|
|
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене Србија ништо не ми донесе како ни останатите соседи , па затоа негласав за никој... И незначи ако сум против Косово дека сум за Србија... Тоа што јас го коментирав се однесуваше на разликата помегу Косово и Албанија...Но чудно е дека скоро сите Албанци никогаш не ги гледат интересите на Македонија и реалните односи на соседите кон Македонија... Изменето од kultuzin - 26.Февруари.2010 во 01:49 |
|
kumanovaboy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kultuzin mnogu si greska deka albancite ne gi gledat interesite na mkd, no za albancite da gi gledat interesite na mkd, treba i mkd da gi gleda interesite na svoite gragani albanci.
|
|
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |