|
Модни детали..ремен,капа и марама... |
Внеси реплика | страница 123 25> |
Автор | |
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 24.Февруари.2010 во 22:18 |
Кој од овој моден детал го преферирате???
или сите три истовремено ..... овде нека биде место за ваше мислење зошто да?? или зошто не !!! дајте убави слики да ја видиме разноврноста на овие модни детали... Изменето од bijonse1 - 24.Февруари.2010 во 22:30 |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
обожавам необични ремени (колани или каиши)....со монистра....
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu mi e ubavo da iskombiniram nekoja tunika, fustance so ubav kolan...bez razlika dali e na polovina ili na kolkovi...vkusno odbrana kombinacija dava poseben pecat na stilot koj go neguvame samite.
sportska kapa nosam koga trcam, vozam tocak, pesacam ili bilo koja druga fizicka aktivnost koga sum nadvor...i plus zimska kapa koga epten mi studi inaku ne sakam mnogu mnogu kapi da nosam za vecerno izleguvanje,ne znam zosto ama jas ne bi se cuvstvuvala prijatno, nekako ne mi se bendisuva mnogu
a marami vo leto za na plaza, na glava, na kolkovi...neizostaven detal....koga ja nosam na glava em si ja zashtituvam kosata od stetnite vlijanija sol, voda, veter, em kosata mi e pribrana. a na kolkovi i se najduva ako treba da trknam da zemam da kupam a da ne odam po kupaki
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каиши..не носам.
Марами така-така. Капчиња-обавезно. Убаво испеглана коса, онака идеално права, со шишки на страна и одозгора лесно капче, сиво, црно или бело, кое е опуштено и наликува на капите на оние плавине штрумфови. Најубаво ми е така. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каиши големи гломазни, многу сакам, Марами еден куп секакви, дебели, тенки, вакви-такви капи имам ама не ги носам често, обично зимно време. Сакам беретки и капчиња на штрафти.
Ми се случува најчесто комбинација капа, марама, колани само кога одговара на гардеробата.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
marami obozuvam
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што да се праи љубов |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ете, овакви ги сакам jас:
|
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ремен за панталони со низок струк..... |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Внеси реплика | страница 123 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |