![]() |
|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 206207208209210 295> |
Автор | |||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ну заjац
ну пагади |
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
Е многу сте несериозни денеска... сите
![]() |
|||
![]() |
|||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
||
Спаско Митров - нов моментум во Гооглето
![]() |
|||
![]() |
|||
Platenik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
||
Незнам за тебе, ама јас сигурно ќе му бидам цел. |
|||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
|||
![]() |
|||
||
горе главата колега
![]() |
|||
![]() |
|||
Platenik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
||
Главата ми е горе, во облаци, ама нозете цврсто стојат на земја.
|
|||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
|||
![]() |
|||
tanas_1902 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
||
Никаква цел не си ! Самобанирането е убава опциа и администраторите могат да помислат за ваква возможност! Кога некоj се засрами от себе си да може сам да се банира без да чека модераторот! Инак за човек може наj убаво да се види каков е кога му дадеш власт! |
|||
![]() |
|||
||
За тоа некој да се засрами самиот, хммм... ќе почекаме малку подолго. Ете и за нешто да се сложиме, точно така, власта го открива карактерот на властодржецот. Некои си остануваат исти, а некои си ги покажуваат роговите. Голема уметност е да занеш на кого нетреба да му се даде власт. Изменето од Platenik - 23.Февруари.2010 во 09:05 |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
главата ме интересира - да jа гледам през оптиката |
|||
![]() |
|||
||
Ни оптички помагала неможат да ти помогнат да дојдеш до главата. Задоволи се со земјени работи, падот ќе ти биде побезболен. Закон на гравитација. |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
проблем ли има ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Не треба да се гледа толкоз просто на Вселенските закони срека што има и други закони освен законот на гравитациата Еве, Законот за Гравитацита во комбнациа со третиот закон на Нjутон или со законот на Архимед ми дозволуват да се движам слободно во 3те измерениjа ![]() |
|||
![]() |
|||
tanas_1902 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
||
"Факт е дека во последните две децении грчкото византијство и бугарската дебелоглавост имаат надмоќ над македонскиот космополитизам"
Ова ке си го сложам во профилот под црта!!!! |
|||
![]() |
|||
||
Дебеоглавоста не е добра карактеристика! Ако мислиш дека тоа е за пофалба, тогаш грешиш. |
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 206207208209210 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |