|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика | страница <1 203204205206207 295> |
Автор | ||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да да да ............. јас сум дури и за тоа да се направи анкета ......... а можат да гласаат сите ..... нормално нели , во демократско опшетство
|
||
_free_
Нов член Регистриран: 12.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
potpolno se soglasuvam marsal, epa daj iniciraj anketa glasanje vamu tamu... a jas kako lider ke ve pretstavuvam
|
||
_free_
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
epa se se vrti okolu taa burmali djamija, ama nikako da stigneme do nea |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
напротив ..... ти како лидер поведи постапка
|
||
_free_
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eee da ne sakase i administrativnite raboti jas da vi gi vrsam... nemojjjj... jas samo potpis i se pojavuvam tocno za vreme na nastanot koj ke go organizirate se da e cakum pakum... daj i jas da se pocuvstvuvam i jas kako nasive lideri, mideri, ministri ne znam sto...
|
||
_free_
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lele sto filmce si napraviv, top tema ke bide... glavna zvezda JAS so moite prijateli forumdjii, se za naseto Skopje (t.e. ova bi doslo nisto za nasevo skopje) bidejki neli nejkeme nisto da se gradi... abre milina, ke se gordeat site so mene... phuuu... uste da uspeev... ama neli ne se znae... ima sansi... koga stigna sekoj premier da stane, koga stigna sekoj minister, zamenik minister... zosto pa da ne mozam jas, lider da stanam...
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Би било културно (ова се обраќам до Ninja 35, со ризик да ги прекршам правилата на форумот и директно да се обратам до некој член)... кога би ми објаснил со докази, споредби со други нацистички режими, примери од други нацистички држави сегашни или поренешни и слично... како тоа јас живеам во нацистичка држава...???!!! со која владее нацист - Фирер... и како е можно светските велесили и разноразни организации... да дозволат во срцето на Европа да цвета еден нацистички режим...???? и зошто тој Фирер слободно се шета по светот, и никој не прави проблем окулу тоа ниту пак некој го нарекува така... следствено ни државата Република Македонија не ја нарекуваат нацистичка - дури ни од Грците не сум слушнал таква изјава... П.С.No1. И можеби надвор од темата... ама ме интересира... си слушнал за Македонски самонавредувачки и самопонижувачки синдром...???? или директно учествуваш во неговото постоење...??? П.С. No2. И навистина длабоко се извинувам ако сум малку љубопитен и евентуално нападен... ама... значи ли твојот поглед низ прозорецот наречен Македонија дека... 481.501 гласачи кои гласаа за оној кој ти го нарекуваш Фирер се нацисти... или, ј**** култура, те заболе тебе што навредуваш повеќе од половина милион државјани на РМ, нели и оние што се во коалиција со нацистите се нацисти... Изменето од Анастеа - 20.Февруари.2010 во 10:31 |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јасно е дека секој кој е независен, односно не гласа за само заради тоа што му се допаѓа предложената програма не може да добие кфалификација која е несоодветна само затоа што така гласал. Ако тргнеме од кфалификациите и навредите ке дојдеме до едно чудно сознание гласачите на СДСМ и нивнта коалиција се нарекуваат комуњаеи? гласачите на ВМРО на Љубчо и неговата коалиција бугарофили? гласачите на сегашната ВМРО и коалицијата фашисти? До каде ќе одиме со кфалификации, навреди/ Изменето од Анастеа - 20.Февруари.2010 во 10:32 |
||
eptendosadno
Сениор Регистриран: 07.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1185 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знаеме ние Македонците да бидеме и нежни , за Македонките не гарантирам , затоа што носат кондури број 40 . Изменето од eptendosadno - 20.Февруари.2010 во 15:09 |
||
Дали говорот во Пиринска обогатен со бугаризми е македонски дијалект ?
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Една Македонка ни сум видел со кондури број 40!!Видов само јаки чупиња.
Изменето од емил - 20.Февруари.2010 во 15:14 |
||
eptendosadno
Сениор Регистриран: 07.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1185 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не си , а ? Недај боже да те ритне , ќе ти се чини дека носи 45 |
||
Дали говорот во Пиринска обогатен со бугаризми е македонски дијалект ?
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И зошто треба да ме ритат?
|
||
Platenik
Сениор Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Имам само една забелешка. Љубчо навистина е бугарофил и тоа потврден, со тапија. Дека за СДСМ и ВМРО ДПМНЕ, мислам дека квалификациите се неоправдани. И едните и другите поминале покрај комунистите односно фашистите. Милсам дека тоа е само едно политчко препукување и навредување, мислејќи дека на тој начин ќе придобијат повеќе гласови |
||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
||
Platenik
Сениор Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи не си видел многу Македонки. Како и да е, чупињата од Битола се исто така Македонки. |
||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
||
Внеси реплика | страница <1 203204205206207 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |