|
Што е тоа што сакате... |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | |
vatrena
Сениор Регистриран: 04.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 607 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 14.Ноември.2005 во 14:20 |
......da mu kazete na bivsiot ili bivsata, a ste nemale hrabrost koga ste bile zaedno.Napisete kakvo i da e loso, dobro, mozite nekoj stih od nekoja pesna,mozite nekoj dobar zbor za oprostaj ........
|
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најмил мој кога ќе те видев душата ми пееше, срцето ми се полнеше со среќа, на мал дел од твојата насмевка упатена кон мене светот ми излегуваше пред очи со сите свои убавини, убавино моја. Кога ќе застанеше покрај мене сонцето ми позавидуваше кога ќе заминеше темнина ме обвиваше. Самиот твој глас по телефон најубавото славејче како да ми пееше. Ми недостасуваш најмил мој ми недостасуваш како капки на земјата како зеленило во шумата, сега после те*е само голи дрва на светот останаа. Те лјубам со сето мое срце и душа врати ми се убавино, врати ми се да го разелениме светот, да го исполниме со радост и среќа да го облееме со светлост сонце мое најмило.
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
inace za temava...nesto so sakam da mu go kazam na toj so go sakav do skoro vreme(i seuste ne sum go zaboravila celosno) : iskoristi go zivotot ama ne nacinot na koj so si pocnal, preterano si povrsinski a so toa kje zgresis mnogu, kje povredis mnogu licnosti ama pred se kje se povredis sebesi....ne gi krij cuvstvata i ne se pravi ona sto ne si.... |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па богами нема ништо што не им кажував... отворено срце јеби га
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo sakam da kazam deka mnogu go sakam toj so koj sto sum momentalno
|
|
|
|
zakacka
Група Регистриран: 12.Ноември.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 46 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И после све јас не те избришав од моето срце.
|
|
kiss me
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IM TOO LOST IN YOU BABE
|
|
|
|
mandy
Група Регистриран: 11.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 89 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
It was nice to meet you |
|
First Rule, I Rule
|
|
elencekiss4e
Нов член Регистриран: 07.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEZNAM MISLAM DEKA KOGA BEVME ZAEDNO SE MU KAZUVAV EDNOSTAVNO NE SUM KRIELA NISTO OD NEGO TAKA DA SEGA NE MI TEKNIVA STO BI BILO TOA AKO STVARNO MI TEKNE KE VI PISAM
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e, mnogu ostro.... Bi mu kazala deka za mnogu raboti pogresil....ne uspea da me zapoznae...ne se ni potrudi...ne me ni vide....zgresi.... |
|
|
|
koki13
Нов член Регистриран: 02.Мај.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke i recis mi se zdosadi od tvojata(nemat edna vagina cel zivot ebago) |
|
Grunge Rules
|
|
MisIcA
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....секој по својот пат........од оваа сегашнава перспектива ....излегло СЕ точно како што требало да биде .......
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |