|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика | страница <1 201202203204205 295> |
Автор | ||
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
може от кармата ми да е
|
||
Platenik
Сениор Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кое е ко тебе? Ти и никој друг! |
||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
||
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jас и бат Боjко
|
||
tanas_1902
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Немам спомен да сум ти кажувал каков требе да бидеш! Виж ти секоj ден ми кажуваш дека сум бугаризиран предавник!! Имаш некакви проблеми ама не ме интересира личниот ти живот! |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И да не те интересира!
|
||
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jaс мислам дека математичкиот знак е '>>>' МК >>> БГ Изменето од да бе - 16.Февруари.2010 во 16:02 |
||
Platenik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ни се терате ни се водите. Кога ќе ви се каже дека Бугарите се туркомонголи или азијати (пошто има многу тероии и хипотези) ви се лутите или се чувстувате навредени. Кога ќе ви се спомене дека словенобугарската етногенеза е мит и тоа не ви одговара. Па што сакате. Со тао име можете да бидете или туркомонголи или Бугари по убедување. Што има лошо во тоа? Што се оденсува до квалификациите пак ги вадиш од контекст, како и се друго. Бугарска памет. Некој може да биде образуван во Америка и да не е Американец, а некој може да буде образуван во Бугарија и да не е Бугарин. Во тој контескт беа дадени примерите, а не некој да се преави паметен или попаметен. Дали разбра сега? Кога ќе им дозволите барем на тие 5000 луѓе да ги уживаат своите човечки права и да не*идат мета на бугарската хистерија, која ви ја сервираат Божо, Слави, Пламен, Красимир, Волан, Бојко, Гоце, Евгениј.... и да не набројувам ги има многу може*и и ќе поверуваме дека имате чесни намери. Историски е докажано дека бугарскитот став е негатоски во однос на Македонија, а истиот тој однос продолжува и денес. Искрен да бидам, неверувам дека си ти поразличен од нив или дека си толку толерантен во однос на малцинствата кои живеат во Бугарија. Администраторката ти одговори, немој воопшто да се секираш за мојата здравствена состојба или на било кој друг Македонец. Доста веќе со тоа српско-бугарско-албано-грчко ѓубре. Поченете еднаш да живеете во 21 век! Изменето од Platenik - 16.Февруари.2010 во 15:22 |
||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
||
Platenik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јака фирма, агенција а обезбедување ред и мир. Тепа ли батко, ако некој неслуша? |
||
|
||
eptendosadno
Сениор Регистриран: 07.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 1185 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А јас пак Македонец > Бугарин |
||
Дали говорот во Пиринска обогатен со бугаризми е македонски дијалект ?
|
||
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
аре ке се сложам
македонец > бугарин 1.000000000000001 > 1 |
||
Platenik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас сепак повеќе држам до следново неравенствоЧ
Македонец ≠ Бугарин |
||
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е де, не можев да најдам знакчето ≠ |
||
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ова
МК ⊥ БГ ОК ли е? |
||
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мислам дека денес ке не банират анблок
Изменето од да бе - 16.Февруари.2010 во 15:51 |
||
Внеси реплика | страница <1 201202203204205 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |