|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика | страница <1 200201202203204 295> |
Автор | ||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....jaki nekoi fajteri tuka,...nema shto !
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а бе остај, ем кој од кој поскромен...
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pacifist... среќен роденден.....
|
||
Platenik
Сениор Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За разлика од некои. Што сега треба се чувствувам навереден или да се срамам ради тоа?! Аулите на дедоти Кунбер не си ги споменал одамна. Дете, дај една шопска и две дупли лозови! |
||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
||
tanas_1902
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мислам дека не сфати точно што сакам да кажа! Кажав му на Да Бе дека не можеме ние да се мериме со тебе и трите дипломи коj имаш! Еве jас немам нужда да кажувам колко дипломи имам оти ова не довод дека нешто сум по умен от другите луге! Имаш многу негативна енергиа коjа незнаеш што да jа сториш! Даваj по позитивно живота е убав и без да учиш другите што са ! Изменето од Анастеа - 16.Февруари.2010 во 11:09 |
||
Факт е дека во последните две децении грчкото византијство и бугарската дебелоглавост имаат надмоќ над македонскиот космополитизам
|
||
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тема: Видни личности во списокот на Пепи
мене ме има? Изменето од Анастеа - 16.Февруари.2010 во 15:01 |
||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ти не носиш Армани бе. Крзно имаш |
||
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
го менувам крното понекогаш бе
|
||
Platenik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еурека! Го најдов изворот на негативната енергија. Тоа се бугаризраните. Кога ќе се тргнете од се што е македонско и да давате она што никогаш не ви било побарано, може*и негативната енергија ќе се претвори во позитивна. Како стојат работите, никогаш, од причина што несакате да научите. Животот ќе ни биде уште поубав кога на другите нема да им кажуваш кои се и што се. |
||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
||
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сега чекаме да го менуваш потписот ви коj ни (Београд) кажуваш дека сме творба на руските интереси на исток |
||
Platenik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Од вистината не се бега. Ради лаги дојдовте до ова дереџе. Ставовите на Македонија и македонскито народ никогаш не*иле причина, туку последица. Реакција. Според мене можете да бидете и Марсовци, но немојте да чепкате таму каде што нема потреба. Во спротивно вистината ќе ви биде многу, многу, многу болна. Изменето од Platenik - 16.Февруари.2010 во 14:23 |
||
|
||
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PS - една грешка имаш - мнону си напишал наместо многу Изменето од да бе - 16.Февруари.2010 во 14:21 |
||
Platenik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сега подобро ли е?! |
||
|
||
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
дефинитивно е подобро
Jaс така на проф. др. Мицов му покажувах грешките и он веке се поправи |
||
Внеси реплика | страница <1 200201202203204 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |