|
Што би им кажале на професорите ?? |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 32> |
Автор | |
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
човек оди здрав на испит се враќа со температура,баш ти фала што не остави цел ден пред врата
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да оладат малку да не се тотални дебили
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
*Наставничке хемија, ве обожавам. Ѕвер сте!
*Наставничке физика, како мислите ние да бидеме со физиката во средно!? Предавате или пиете кафе на часови!? Двете работи заедно не одат. *Наставнику историја, зш бе вака!?? Зашо ми стаи два минуса? *Наставничке ликовно...Не ви требаше тоа да ме премислувате. Тамам го исврлив средно уметничко од главата...Вие...Ме терате пак да мислам на тоа, а можеби и да се запишам таму. И да...супер што ќе ми ги урамите тие слики. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аааа... еве ти , маме ти га...
еве ти .... да ти туши... |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Човек да не може на крај да излезе со вас...
|
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
rokeri profesori
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ништо премногу посебно, само да им го честитам 50 години јубилеј и да им заблагодарам за посветеноста на училиштето
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
schumi
Сениор Регистриран: 13.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Такоџе |
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ај полабаво! Преку ***в веќе..... не ви мислам лошо......, ама не ви мислам ни арно
|
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па вие не сте нормални!
|
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ај вие да носите 7 книги во ташна
|
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
радост на душава ми е кога ве гледам уплашени
|
|
|
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тресете зелени, слободно. Ќе нема празно место во алмонахот...
|
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
setete se na ona sto ste go pominale pred da sednete ovde kade sto ste sega
|
|
Внеси реплика | страница <1 1617181920 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |