|
СКОПЈЕ 2014 или ЛУНА ПАРК '14 |
Внеси реплика | страница <1 3233343536 229> |
Автор | |||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jeste ti si strucnjak za otkrivanje na kvazi umetnici site tie e idioti samo ti si dobar umetnik i znas da procenis |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
и да се надеваме дека нема да му падне на памет да гради пирамиди ...... зошто подоцна себеси ќе може да се претстави за мојсеј кој својот народ ќе може да го преведе ама не низ морето туку во амбисот Изменето од МАРШАЛ - 13.Февруари.2010 во 14:49 |
|||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да живеев во Гостивар ќе протестирав и за тоа таму и немаше да се одселам за Скопје. А вака пошто сум тука ќе си демонстрирам против Џемо Биљбиљ што сакаат тука да ми го акнат. пс. Ме забегувај од темата..или немаше сега од каде да препишеш! |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
spam span spam
jas do sega ne procitav nieden dobar post koj kje drzi voda protiv gradenjeto izgleda branko treba da go napise tuka za da e dibidus smesno |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а,може*и и треба и понекоја пирамида.............а и свињи пред неа, за да се знае кој ја изградил, не за друго!
|
|||
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Немој бе ти така за свињите! тие се едни од најинтелегентните животни |
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Се надевам дека грешам , но мислам дека проектот нема никогаш да се реализира така како што е прикажан на симулацијата...
Убаво е да се сонува но за да се остварат соновите треба пари и способност, за жал нити првото а ниту второто ги имаме... Сепак околу целото ова натегање мене најмногу ме разочара опозицијата која и во овој случај покажа неспособност , неинвентивност и непрофесионализам, и најважно од се покажа дека воопшто ама воопшто не се промениле ... Никако неможам да разберам како со тие 200 милиони ќе се решат проблемите на сведмилк, проблемите со овоштарите и синдикалците ( истите оние кои тие ги оставија на улица). Дали тие луѓе се свесни дека помина времето на комунизмот и дека Македонија денес е Капиталистичка држава,која може да ги помогне приватните работници , земјоделци и слично но не и директно да ги решава нивните проблеми. Зошто не сфатат веќе еднаш дека кога критикуваш треба да нудиш и издржани решенија... Симулацијата со цените на објектните е ужасно аматерска и потврда за неспособност и нетемелност на нашата ценета опозиција...И така од ракав пресметаа дека целиот проект ќе чини 200милиони евра и дека со парите ќе ги решат сите социјални решенија во државата. КАКО? господа опозиционери, зошто еднаш не почуствувате потреба да дадете конкретни предлози... Вака на збоорови со 200 милиони ( кои не се 200) може многу да се направи но реалноста е нешто друго...Вие почитувани имавте и многу повеќе во вашите раце па ниту градевте ниту решававте социјални проблеми... Што се однесува до мене многу подобро е да се гради и со тоа да се помогнат градежните фирми и работниците кои пак со тоа ќе ги развијат и другите гранки , отколку да не се гради а парите да завршат во приватни џебови или како некоја помош за некој кој не ги заслужил... И така додека вие лаете без никакви конкретни предлози, обичниот граѓанин ( вклучувајки ме и мене) останува се по очаен во надежта дека Македонија ќе добие достоја опозиција...Зошто мене навистина тоа ми треба силна опозиција од другата страна, за да можам да ја казнам власта кога прави грешки, сакам да го опоменам и спуштам на земја Грујо кога лети во облаци...Но како кога од другата страна сте ВИЕ, вие кои сте поим за неспособност , неуспешна транзиција, неуспешна приватизација, поим за криминал, мито и корупција, вие кои оваа земја ја донесовте на просјачки стап и најлошо од се вие кои и денес останавте ИСТИ... Се додека ве има вас од другата страна , Грујо не треба да се плаши дека ќе ја изгуби власта, вие сте му гаранција за вечно владеење , ма колку и да е лош, колку и да се лоши и неостварени неговите проекти, тој ќе владее благодарение на ВАС... Изменето од kultuzin - 13.Февруари.2010 во 15:48 |
|||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Телефонски закани, приватни пораки, притисоци од власта, најави за насилство. Ова се причините поради кои Плоштад Слобода го откажа најавениот протест. Сепак, нема да отстапат од ставот дека „Скопје 2014“, е економски неоправдан проект, штетен за општеството.
„Очигледно во Македонија протестите може да ги организираат само луѓе кои што им се бендисуваат на нашите противници. Сите оние кои не им се по мерка или ги стигматизираат или им се закануваат со насилство или пак конечно ги тепаат“, рече Никола Наумоски, Плоштад Слобода. |
|||
Љаеш НЕ касаш !
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
инаку јас исто така не прочитав ниеден добар пост „за“ градењето! и сега каде сме Изменето од zabegan - 13.Февруари.2010 во 18:47 |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da ne postoi SDSM-VMROvska kavga i prepukuvanje koj kolku promashil vo 20 godishnoto vladeenje mozebi na rabotite i moze da se gleda so eden pozitiven pogled.
Vaka sakal covek nejkel pocnuva da bara pozadina vo se. Ne minuva ni edna manifestacija (pa ni rucek ili vikend so prijateli) da ne se diskutira za vakvi neshta- koj greshi, koj e vo pravo, koj kradel, koj pere pari!!! Kade ke ne odvede seto ova prepukuvanje i navreduvanje? |
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kadeee?!....zarem ne gledash kade,.....sme?
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Na idividi |
|||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
I ponataka nema nitu eden dobar fakt, zosto proektot e ekonomski izdrzan...
Samo se stimulira i se prodolzuva so sterilni izjavi od tipot, ako ne si istomislenik so tie sto go poddrzuvaat proektot, avtomatski si i protivnik.. Kolku e toa samo ograniceno... c c c c c ... I posle sakate narodot da zastane vo odbrana na proektot... Pa kako bre, koga nieden dobar fakt nemate dadeno, samo otvoreni napadi... Sakate fakti, sto se moze da se naprai so parite od proektot? Na nivo na grad Skopje: Nova Bolnica Nov bulevar Podzemen bulevar Sanacija na vodovodnata mreza Nov stacionar za kucinja so moderna oprema Nov asfalt na mnogu ulici vo Skopje Novi avtobusi za JSP Katni garazi Sreduvanje na delot vo ostanatite opstini kade nadleznost ima grad Skopje, ili vo najmala raka preraspredelba na sredstvata vo opstinskite budzeti na skopskite opstini. 2-3 novi ucilista celosno opremeni 10 gradinki celosno opremeni Zamena na svetlosnata instalacija vo cel grad so ekonomicni svetilki na nivo na drzavata... Vardarska dolina Proekt Veternici nakaj Sv.Nikole Nov magistralen pat nakaj opstina Strumica Nov Cargo aerodrom novi stanovi za socijalnite slucai i bezdomnici Novi ekonomski zoni Raspredelba na parite vo budzetot na minis.za trud i socijalna politika Odberete 1,2,3 proekti od ovie i kazete deka se pomalku bitni od Skopje 2014 !!!! |
|||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
уште еден кандидат ........ за баналност .........
|
|||
Внеси реплика | страница <1 3233343536 229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |