|
Што би им кажале на професорите ?? |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 32> |
Автор | |||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кога знам-знам.
И никој ен може да го докаже спротивното. И то. |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И сега гледам и не ми се верува што си напишала. Што јас на пример тебе сум ти згрешила за да горам во пеколот |
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
dobro!...mozebi moevo povekje ke i se dopadne .......lesna vi zemja!(ili da vi bide!)
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ех мудреците рекле - Не копај гроб другоме Иначе, се надевам до денот кога јас ќе отпатувам во вечните ловишта дека ќе има кремирање па така пепелта ке залета и кон некои југоисточни краишта. Само за инат |
|||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
леле ко мајка ми да ја слушам кога кажувам нешто вакво не мислам општо на сите туку на тие што душата ми ја вадат и пак не се задоволни... |
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Stesni go krugot |
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тема: Што би им кажале на професорите ??
se misli na ....'svoite" profesori,....a, pod toa ...site,...pak se misli na site "svoi"!....ne opshto za site ,...bez gajle bidi ....osven ako,...bogami,...ne si i nejzin profesor! |
|||
|||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Recenicite mora jasno da ja iskazuvaat mislata. Ako ne e taka se predizvikuva konfuzija i doagja do nedorazbiranje. |
|||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
отсекогаш имам проблем кога треба да искажам чувства на таа тема..посилни се чувствата од мене
|
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kako i da e,mamamd e za vo ...rajot!...previshe e dobra\( ako ne se preprava)...za da gori ...bilo kade.
|
|||
|||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
100% добрина нема никаде |
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па вие сте биле ептен за греота бре...Затоа сте не малтретирале.
|
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
само талент може да направи распоред како нашиот
|
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Некад знаете да бидете баш добри.
|
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
Внеси реплика | страница <1 1516171819 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |