IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование
  Активни теми Активни теми RSS - Што би им кажале на професорите ??
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што би им кажале на професорите ??

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 32>
Автор
Порака
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Статус: Офлајн
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2010 во 18:34
Кога знам-знам.
И никој ен може да го докаже спротивното.
И то.трепкање
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2010 во 20:22
Originally posted by sanja-a sanja-a напиша:

да горите сите до еден во пеколот

И сега гледам и не ми се верува што си напишала. Што јас на пример тебе сум ти згрешила за да горам во пеколоттага
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2010 во 20:27
dobro!...mozebi moevo povekje ke i  se dopadne .......lesna vi zemja!(ili da vi bide!)намигнувањеголема%20насмевкаголема%20насмевка
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2010 во 20:40
Originally posted by brza brza напиша:

dobro!...mozebi moevo povekje ke i  se dopadne .......lesna vi zemja!(ili da vi bide!)намигнувањеголема%20насмевкаголема%20насмевка

Ех мудреците рекле - Не копај гроб другоменамигнување
Иначе, се надевам до денот кога јас ќе отпатувам во вечните ловишта дека ќе има кремирање па така пепелта ке залета и кон некои југоисточни краишта. Само за инатгазење%20од%20смеење
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2010 во 21:09
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

И сега гледам и не ми се верува што си напишала. Што јас на пример тебе сум ти згрешила за да горам во пеколоттага

леле ко мајка ми да ја слушам кога кажувам нешто вакво не мислам општо на сите туку на тие што душата ми ја вадат и пак не се задоволни...
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2010 во 21:14

Originally posted by mamamd mamamd напиша:

леле ко мајка ми да ја слушам кога кажувам нешто вакво не мислам општо на сите туку на тие што душата ми ја вадат и пак не се задоволни...

Stesni go krugotнамигнување

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2010 во 21:20
Тема: Што би им кажале на професорите ??

se misli na ....'svoite" profesori,....a, pod toa ...site,...pak se misli na site  "svoi"!....ne opshto za site ,...bez gajle bidi ....osven ako,...bogami,...ne si i nejzin profesor!намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2010 во 21:22

Тема: Што би им кажале на професорите ??

se misli na ....'svoite" profesori,....a, pod toa ...site,...pak se misli na site  "svoi"!....ne opshto za site ,...bez gajle bidi ....osven ako,...bogami,...ne si i nejzin profesor!намигнување

Recenicite mora jasno da ja iskazuvaat mislata. Ako ne  e taka se predizvikuva konfuzija i doagja do nedorazbiranje.изненадување
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2010 во 21:27
отсекогаш имам проблем кога треба да искажам чувства на таа тема..посилни се чувствата од мене
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2010 во 21:36
kako i da e,mamamd e za vo ...rajot!.среќа..previshe e dobra\( ako ne se preprava)...za da gori ...bilo kade.намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2010 во 21:44

kako i da e,mamamd e za vo ...rajot!.среќа..previshe e dobra\( ako ne se preprava)...za da gori ...bilo kade.намигнување

100% добрина нема никадеголема%20насмевка
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2010 во 21:59
Па вие сте биле ептен за греота бре...Затоа сте не малтретирале.
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2010 во 22:28
само талент може да направи распоред како нашиот лутина 
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2010 во 23:04
Некад знаете да бидете баш добри.
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 32>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.