|
Дали албанците да учат македонски? |
Внеси реплика | страница <1 56789 13> |
Автор | |||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Морееее.....
Само се перчат и се прават наивни кога е јазикот во прашање.....
Кога е нешто лабаво во прашање, тогаш се нешто не разбираат, им треба преведувач......
Ама кога се во некој зорт....тогаш се присеќаат и зборат и на македонски и на српски и на сите можни јазици..... Изменето од Анастеа - 10.Февруари.2010 во 01:39 |
|||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Добро знаеш дека има албанци што работат во јавни служби и кога зборат исто ко внук ми од 3 години да го слушам е муабетот.
Зошто е така знаеш? Што е причина за тоа? Срамота е маж или жена од 30 години да нема основни познавања од службениот јазик во државава. |
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Друже ја сум за да се знаее ама ја на сум крив туку ваша влада Јас реков професорките од Македонски на средно само си дојдат да го поминат времето оти нема услови за учење и не превзеемат ништо (тоаа е останато од комунизмот оти нема да нзаат јазик па немаат да се вработат) е затоа е бумерангот не кажувај дека за тоа не си информиран. |
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А знаеш дека учениците немаат ама баш никаков интерес да учат?
Кој им го намалил интересот,кој така ги советувал да се однесуваат спрема македонски јазик и предметот? |
|||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Професорот што не е интересиран да предава. Ниеден родител не му дава финансии и подршка на неговиот син да оди и да не учи одредени предмети. Немој само ова да ми го кажуваш |
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не е до професорот,до родителите на децата е.
Погледај какви ракции има сега за да се учи уште во прво одделение Мкедонски. За Англиски никој не се бунеше. Не си во право,но срамот што ќе го има некој шалтерски работник албанец и како во мојот случај што не знаеше ополномоштво да ми каже кога вадев еден документ и која збореше на јазик кој мене ми личеше на српско-бугарски нека си го носи таа. Мизерно е и самиот знаеш. |
|||
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не знам дали е родител, ама еве одма да те демантирам:
|
|||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И јас реков дека учење македонски од прво оделење е претерување. И кумановабоу го имал сигурно исто мислење и мисли за изучување на македонски од прво оделење. |
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ене погоре што мисли Кумановабој,тоа истото го мислат 90 % од вас Албанците.
|
|||
|||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
е сега да одиме со проценти 100% од македонци не не сакад да не видат ама што да правам ја сега да умрам :) |
|||
bodeti
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ама одговор ми даде сега. Па како сакате најголемиот број на Македонци да ве сакаат кога од ко паметам за себе се нешто не ви чини,се само оружје во ум ви е,само некои апсурдни барања,само провокации и напади врз државава. Па одужје во рака зедовте и се кренавте против нас? Држава не почитувате ни најмалку. Во Тетово и Гостивар никаков систем не функционира,законите не се почитуваат. Не паметам некогаш некој Албанец да истакнал знаме Македонско и да не набројувам што се друго. Никава лојалност немате кон Македонија и барате да ве почитуваат,не може тоа така. |
|||
|||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Добро, колку го земаш со емоции ова прашање, толку грешиш.само македонците ?Каде оди мојот данок ? На споменикот на НИКОЛА КАРЕВ Јас пла( Добро, имаш право да кажуваш се’ што во реалност Македонскиот јазик од прво одделе фала :) Изменето од Red`Black - 10.Февруари.2010 во 03:15 |
|||
Red`Black
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Добро тука не е тема и не сакам да влеземе во таа насока Ако почнам јас да ги набројам 1000 факти зошто се кренавме против вас ќе ги читаш до седум наутро ??? |
|||
Внеси реплика | страница <1 56789 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |