|
Дали албанците да учат македонски? |
Внеси реплика | страница <12345 13> |
Автор | |||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Така е. Што има тоа да се дискутира?
|
|||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|||
blagorodna
Сениор Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
se sl*gam so medvedov pogore
|
|||
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A sto ima loso ako se uci Makedonski jazik.
Angliskiot ne im smeta a makedonskiot im smeta |
|||
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
|||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
не знам до кога вака ќе се влачкаат работите за глупости, македонскиот јазик е службен за оваа држава, и мора да се учи доколку некој намерава да живее тука, без разлика на каков начин, тука нема ништо дискриминаторско, националистичко или нелогично, така е во секоја земја во светот
|
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Треба да биди застапен со помалце часови одколку албанскиот... сепак тој е нивни јазик, но треба да го знаат и јазикот на „домородците“ за да можиме да комуницираме
|
|||
zmaj
Нов член Регистриран: 07.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не мора да учат ,така и така немаме ништо заедничко,па нема што да си кажеме
|
|||
fichot
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па еве државата се трудиме да биде заедничка.
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Љаеш НЕ касаш !
|
|||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ма немој ваша земја???? Ваш регион??? Ако сакате да учите албански ќе си ојте кај вас, тука МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК ќе го учите... Ако ви пречи никој не ве држи... |
|||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Omar spored imeto sto go imas se gleda sto si, taka da ne mi kazuvaj mene kaj da odam, te razbiram kako se custvuvaas no toa ne e moj problem idi leci kompleksi na drugo mesto OK
Изменето од aLbaneso - 09.Февруари.2010 во 16:27 |
|||
Љаеш НЕ касаш !
|
|||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ај баш кажи што сум, многу ме интересира, да видам што ке тропниш, јас само ти кажав дека додека си во МАКЕДОНИјА ке учиш МАКЕДОНСКИ... А напротив немам комплекси и баш ми е убаво тука, ако не ти се свига имаш и други форуми ама незнам колку ке те толерираат таму... |
|||
Vlad Tepesh
Сениор Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 540 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
~,,~Shto se mene tiche uopshte ne moraat da uchat ni Albanski ni matematika ni bilo koj predmet , i onaka proadjaat niz shkoloto bez da neshto nauchat samo za da imaat pogolem broj diploma za ,,ramkovniot,, edinstveo zadolzhitelno treba da im se vovede i ve uveruvam deka rado ce go prifatat predmetot politikologija na zagrozena manjina ~,,~
|
|||
Внеси реплика | страница <12345 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |