|
Љубовни СОВЕТИ |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 62> |
Автор | |||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
male4ka.....
фактот дека ова порано не ти се случувало туку сега........ покажува годините твои 16 кога веќе имаш разбуркани хормони.. ти драга моја влегуваш во еден нов период од твојот живот од девојче... во млада жена..... но твоето пребрзо озрелување довело до телесно прифаќање на промената ама на жалост психички НЕ !!! психички не си спремна да ги прифатиш сите новонастанати проблеми на млада жена... твоите веќе поизразени комплекси , несигурноста доведува до ваква твоја состојба.... прва грешка е твојата нонстоп приврзаност со партнерот ..... треба да се дружиш и со друштвото твое... да имаш други активности.... како велиме дајјј остави некој ден двајцата еден без друг да дишете... втора грешка е што премногу мислиш што велиме ние ..правиш филмови. едно да запамтиш ако е пишано да не сте заедно нема сила , никој и ништо не ќе може да ја одржи врската.......таа ќе се распадне или ако е пишано да сте заедно нема сила , никој и ништо не ќе може да ви ја расипе врската........таа ќе се одржи и трето треба да бидеш посигурна во себе ...... како на пример....јас сум добра , подобра нема од мене да најде...... или ако најде друга пак јас ќе најдам подобар..... врската да биде со љубов а не со страв...... и секогаш кога мислиш дека е со друга...нека биде!!!...... ако заслужува вашата љубов таа ќе се одржи...... со тоа што ТИ ке бидеш на површина и тој ќе увиди дека ТИ вредиш повеќе од било која..... со тоа љубовта повеќе ќе ви се зацврсти.... НО !! пази ваму ако продолжиш на ваков начин , колку нека е љубовта голема од двете страни.... ТИ сигурно ќе го изгубиш затоа во името на вашата љубов потрудисе ......ПРОМЕНИ СЕ !!! |
|||
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
мило бијонсе1 убаво ти кажа...ама јас ќе ти кажам нешто од моја гледна точка...
ти вика дека го замараш.. му досадуваш...верувај ми секој сака малку слобода..и ти да си на негово место нема да сакаш некој нон стоп да ти виси на глава..имам една другарка што по 3- пати во денот му се јавуваше дури и прашуваше кај е што јадел... и овој ја откачи на крај...секој сака малку мир и спокојство...тоа што имаш само 16 години и веќе си помилана низ вакви работи е жално...НО нема зошто да плачеш постојано...ако не ви оди воопшто подобро да раскинете него да се замараш цело време со него...животот е краток и додека се свртиш веќе си пропуштила мнооогу работи...има многу подобри од него.. пробај да не го напнуваш толку..кај ти отиде кредитот (зарем нема тој потреба негде да се јави)..кај беше вчера( дај му малку време за самиот себе)..што правевте со другарите(машки се..што можат да прават)......мене лично тоа ме нервира и никогаш не го правам..АМА не дозволувам ни да ми го прават... можеби не е правилно ама кога ја почнавме врската со дечко ми му реков нешто слично на ова...јас сум денес со тебе..ОК...те сакам..ме сакаш..те почитувам..ме почитуваш..не те изневерувам...за тебе незнам..и да легнеш со некоја друга гајле ми е...мислиш мене ми набиваш рогови..си се излажал...себе се правиш будала..денес сме-утре не сме заедно..ЗОШТО?!?...затоа што си решил да ме изневериш..КРАЈ..јас ќе најдам друг..подобра сум од тебе..и пак ќе бидам среќна...додека сум среќна со тебе добро..кога нема да бидам..јас ќе ставам крај..никогаш нема да дозволам да ме изнервираш до тој степен да плачам затоа што не вредиш...плачи ти..затоа што ти ќе ме изгубиш... раскинавме по моја вина..јас не плачев тој ме молеше да се смириме..уште на почетокот на врската му кажав дека за мене нема толку вредно машко на светов за што ќе си ја лупам главата од ѕид... мислам дека треба да се водиш од ова што ти го пишав...да си ја гледаш сопствената среќа..мирот и спокојството..џабе е тој и сите околу тебе да се среќни кога ти не си! |
|||
male4ka22
Нов член Регистриран: 28.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Najprvo vi blagodaram za sovetite od srce,no veruvajte jas ne mozam da si pomognam ni samata sebesi,ne mozam ednostavno da se kontroliram,vo mene vladee nervoza,bes,gnev,strav,ova mi e sekoj den,nemam dokaz deka mozebi toj nesto mi pravi,no kako vo mene nesto da mi kazuva deka toj toa mi go pravi,toj tvrdi deka jas gresam,no ne e dovolno ubedliv ili pak mene taka mi se cini,ne znam sto ke pravam sekoj den pla4am i mislam samo na toa,pretesko mi e,ne znam nisto kako da postapuvam,vi blagodaram uste ednas.
|
|||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не се замарај со непотребни работи во непотребно време мој совет
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Истерајте го лошото од жените. Втерајте им го доброто. |
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Љубовта никогаш не треба да се покажува на возрасен начин, напротив треба да е на детска тогаш е вистинска....
|
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ova e tema ljubovni soveti aloooooooo ne zabeguvajte........
|
|||
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Nerviraj ja sto pocesto da ne moze da razmisluva trezveno i taka nikogas nema da moze da ti raskine
|
|||
flinstons
Нов член Регистриран: 07.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
podobro porano zosto posle neekoe vreme sekogas ke se osekas deka ne si sprema i ke nema druga prilika
|
|||
flinstons
Нов член Регистриран: 07.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
кога ќе сфатиш дека си заебал ствар...
тогаш е доцна... |
|||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мажите во љубовта ја пречекоруваат дозволената брзина или паркираат на забрането место...
|
|||
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
од секогаш забранетото овошје било и НАЈСЛАТКО ............
|
|||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Љубовта е како песна
а песна без крај нема... |
|||
|||
Внеси реплика | страница <1 1819202122 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |