|
Вашиот несесер |
Внеси реплика | страница <1 23456 13> |
Автор | |
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo mojot neser sakam da imam stalno pari i kondom
|
|
mbm
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мојот несесер содржи се и сешто, последна глупост беше што си го најдов клучето од коферот внатре
|
|
MisIcA
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
super sme stom sme samokriticni na nasata nemarnost
|
|
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
перфекцијата е досадна
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се ипофрлав од него оставив малку работи ... машала што се имаше внатре
|
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас си најдов оштрилка која ја убив барајки, си најдов клуц од дома што си направиб нов и ги поклонив сите сенки на внука ми |
|
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мене една ми се скрши пред некој ден внатре, лом ми го направи, па имаше после миење со сјај пет саата, па сушење уште толку
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам како е тоа.. Кој прави јас само мијам... Да беа ефтини да не ми е жал.
|
|
|
|
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во мојот несесер ке најдете се и сесто. Од моливцина за усни и оцi до најразлицни пудри, sjaevi. i toa
P.S. retko gi koristam pa badijala gi imam
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo mojot neseser mozes i mrtva macka da najdes>
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
можеш и во мојота и жива можеш..ако одам кај некој во двор со мачиња
|
|
|
|
petko
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
obozavas macencina?
Изменето од petko - 22.Јуни.2006 во 23:11 |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo insekti ne obozavam...se drugo e ok
|
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vcera go sreduvav zosto mi se isturila cela pudra i se bese haos
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |