|
СКОПЈЕ 2014 или ЛУНА ПАРК '14 |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 229> |
Автор | |||
Александров
Сениор Регистриран: 30.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 134 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
да не заборавиме коњаниците на Гоце и Даме на истото место каде биле коњаниците на крал Петар поставени од српскиот окупатор
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
зошто мислиш дека некому можеби тоа не му е добра причина да заврши нешто започнато ...........
|
|||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Другите влади и градоначалници го криева ова со платна и нацртани прозори...Оваа влада и овој градоначалник одат понатам..Ќе ја сокријат пософистицирано со разни модерни и убави објекти.
Мој предлог е Печатницата Гоце Делчев да ја сокријат со една Гиљотина во Римско Француско Телешки стил... |
|||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Во тој случај,најдобро е тој некој ,сам да крене бело знаме.....затоа што на поинаков начин(а тој е по се изгледа неминовен).....повеќе боли
|
|||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ТОЈ НЕКОЈ , не смее да постапи така ......... зошто ќе има сведување на сметки ....... а плаќањето на сметките најлесно се избегнува кога времињата се “ вонредни “
|
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
и додека ние разглабаме дали да биде новово Скопје или не,кој знае каква јамка ни ставаат патриотиве околу врат...мене почнува да ме јаде јанза
|
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А јас пак се прашувам, зошто нема, Пирамиди, сфинги, пагоди, и копија на кинескиот зид.. Мислам дека перфектно ќе се вклопат во ова идилично (пре кичерајско) решение.
Алоооо брееее... Па погледнете што се прави по светот... Бурџ ел Араб, ултрамодерен хотел, Палми во океанот, Острови во океанот, Тајпеј билдинг, Скај доме.. и сл. ... зарем толку е тешко да се направи спој на модерното со античкото...? Цел свет гради облакодери, ние ќе си правиме триумфални капии.. И ме чуди зошто го нема Колосеумот и Саграда фамилија катедралата.... |
|||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И мене ми е нешто сомнително овде Агелина...цел ден помина. во Вечер нема ништо..Сител штама... Од тие архитектите што беа на ТВ еден не најдов за интервју..службено одпатувале..Хммммммммм... |
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
еееее генерале , генерале .... грешиш .......... на сител имаше БУМБАР и најповеќе црни бумбари доби токму изјавата на БЦ а во врска со проектот “ СКОПЈЕ 2014 - пат во тотална економска , меѓуетничка и меѓуконфесионална ПРОПАСТ на РМ “ .............
|
|||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
НРГМКД како тоа бе нема пирамиди
ќе има бе,ќе има...сеа не онакви фараонски ама сепак ќе е пирамида и тоа во Прилеп,покрај Аце Македонски...онаква стаклена како пред Лувр...мислевте само вас ќе ве разубавуваат,а? и додека сме кај јамката Тачи на канал пет штотуку му образложи на водителот дека доколку не се исполнат нивните барања ќе има војна...јадна сме ние државичка бе...од сите страни Ѓорѓи сардисан |
|||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Всушност сево ова може да испадне убаво, ако правилно се осветлат сите нови згради (не ги спомнувам реставрираните), и да заличи Скопје на Лас Вегас 2... Така ќе има добар финансиски кам бек на парите... Ионака градбите потсетуваат на казината и хотелите во Лас Вегас....
|
|||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
и сега...
изгледа дека некој е против... 1. заради многу пари што ќе се потрошат... 2. заради "кичерајот" на изложените градби (субјективноста е исклучена)... 3. заради тоа што не ја сака оваа влада...т.е. а) заради тоа што Грујо не Грујо туку Гвујо... б) заради тоа што Гвујо личи на "Шарло"... в) заради тоа што возљубениот не е убав и нема убав осмех... г) заради тоа што сите се они лопови...и ќе украдат тоа парите...и се сељачишта бе...и немаат појма...и се тоа го знам пошто такви им се фаците... 4) заради тоа што сите викаа ураааа... па и јас да викам... 5) заради зае*****ја и пополнување на слободно време на форум... Изменето од Анастеа - 08.Февруари.2010 во 23:39 |
|||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
некој е против поради користење на здравиот разум и реалното размислување и согледување на приликите кои лесно можат да доведат до големи НЕПРИЛИКИ поради некористење на непостоечки разум кај ОНОЈ КОЈ се обидува да изигрува господ ............ Изменето од МАРШАЛ - 08.Февруари.2010 во 23:01 |
|||
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
мислам дека е за џабе се исто како 8 милијарди ќе заврши и оваа.Ама ме интересира до кога б.ц. ќе се крие за сукњите на невладините.
|
|||
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
|||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |