|
Вранишковски |
Внеси реплика | страница 123 9> |
Автор | |
AlDra
Сениор Регистриран: 06.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 823 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 05.Февруари.2010 во 23:53 |
Пред некое време пак беше актуелен овој господин во јавноста. Ќе сака ли некој овде убаво да ни изложи за што се беше обвинет. Претпоставувам дека ќе има некои кои ќе го напаѓаат но и некои кои ќе го бранат, па би сакал да ги чујам и двете страни. Повелете
|
|
Вера, надеж, љубов
|
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vranishkovski nema nishto zaednicko so veroispovest .... Ovaa team bi trebala da bide vo politika ili nekoja druga tema koja se zanimava so moderen kriminal...
|
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
AlDra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто така велиш Темплариус? Па тој е свештено лице и е висок функционер во православната црква.
|
|
Вера, надеж, љубов
|
|
aladin
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2043 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
otkade pa ti ......go branis ????da ne si clen na POA?
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто протестантските деноминации го поддржуваат Вранишковски?
Знам дека е пријател со многу “пастори“ кои несебично му изразуваат поддршка. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
aladin
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2043 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uste poveke me interesira zosto odredeni sekti go branat na forumot vraniskovski??????? |
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa sega ako sakash vranishkovski da go napravish sveshteno lice togash sakash da gi navredish pravoslavnite tuka na forumov, zashto ja znaesh istorijata i pozadinata na problemot so vranishkovski, jas licno ovaa go smetam za provokacija.. Dali jas na ovaa treba soodvetno da te prasham shto e so Haiti i so kidnapiranje na deca od strana na tvojata crkva ??? Ne mi e problem da se raspravam so tebe do besvest no ne vidam nishto konstruktivno vo toa i onaka forumov go napravivme partal... Zatoa te molma bez provokacii.. |
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
AlDra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Факт е дека Вранишковски е свештено лице на православната црква, а мене ме интересира целиот проблем: за што е обвинет? зошто е исклучен од МПЦ? зошто МПЦ не ја признава ПОА?
|
|
Вера, надеж, љубов
|
|
AlDra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сакам погрешно да ме разберете... јас не го бранам Вранишковски ни најмалку. Сакам да знам што се случува со него, гледам дека голема прашина се дига.
|
|
Вера, надеж, љубов
|
|
Marko sk
Сениор Регистриран: 08.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 887 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aldra, kaj zhiveesh ? Pa kako ne gi znesh ovie raboti, Makedonija ima tri prblemi so sosedite:
-Srbija ne nija priznava crkvata -Bugarija jazikot -Grcija imeto Sekoj Makedonec, dokolku se chuvstvuva kako takov treba da bide informiran, t.e. da se interesira za ovie raboti, i da stoi na branikot vo odbrana na pogornite osporuvanja koi gi nabrojav, zashto tie zavleguvaat dalboko vo negacija na nashiot identitet, prviot so crkvata e indirekten, a drugite dva se direktni. PS> na topicot za pravosavieto samokritika, go posochiv toa kako problem - svoevidna kanonska zloupotreba od strana na `Crkvite Majki`. Изменето од Messenger - 06.Февруари.2010 во 22:57 |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
многу ми е жал што му имам бакнато рака на овој човек
Всушност тој сам ми ја бутна,немав избор |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Marko sk
Сениор Регистриран: 08.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 887 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aldra, gledam me razbirash pogreshno, ako si vernik, ako te interesiraat verskite i crkovnite sostojbi vo Mkd, chudno e da ne si informiran za ovaa problematika. OK, odi ovdeka:
http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=17206&KW= |
|
AlDra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фала
|
|
Вера, надеж, љубов
|
|
AlDra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто не му е дозволено да човеков да ја регистрира својата верска заедница? http://www.vreme.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=1&EditionID=1938&ArticleID=133410
|
|
Вера, надеж, љубов
|
|
Внеси реплика | страница 123 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |