|
Дали е лошо ако веќе си 21 и немажена? |
Внеси реплика | страница <1 3435363738 40> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уште ja има ова поговорка Мики за жените.Со разликата дека границата веке е 30 години .
|
|
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и баба на 40, па прабаба на шеесетина!
|
|
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|
Senzor
Група Ин ту ит ивен Регистриран: 31.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лошо е до 31 се гревови ќе правиш... затоа омажи се околу 21
|
|
Живеј, и остави да живеат.
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја гледам една, заврши гимназија пред неколку години... со две деца, и со трето во мешето... а сигурно има околу 21-2 години... оф мори мајко... кај те носи животот.... на 21 год со три деца... и што понатаму
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na 25 ke si najde svaler de....
Uzasna igra na moderniot svet pomesan so tradicionalizmot...hi hi hi |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gluposti!
bash ubavo!....na triesetina i nekoja vekje kje si bide "slobodna"!...decata porasnati i nema gajle za okolu bebinja i mali deca. |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...iiiiii,ke ima sto da .....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поглупо прашање...тешко...
Зошто би било лошо да имаш 21 год. и да не бидеш мажена!? Зошто така викаат бабите? Глупост. Подобро да се омажи/ожени човек на 30 години, кога стварно ќе биде сигурен во тоа... Отколку... Да се омажи/ожени на 21 кога е во најдобрите години... И згора на тоа, да чува деца накотени како стаорци што се вика. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нема врска апсолутно...
годините не треба да ти се пречка... ако сакаш можеш и на 18, а можеш и на 50. Правилен избор на партнер и тоа е тоа... ако не планираш да се предомислуваш после нема врска дали ќе бидеш во брак или само во врска (а,заедно живеете...) |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ама кога жена се омажи на 21 години она што да прави?Да гледа деца или да оди на дискотеки?Нормално на 21 години да си по малце одговорен ,да немаш грижеи за ништо,да ти се живи...........
Затоа 21 години женена е лошо нешто.Подобро да стане на 30 и тогаш да му мисли......
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денеска една девојка ме изнасмеа до солзи. Ја прашувам: Имаш дечко? и оваа ми покажива прстен, ми вика: Да, верена сум!
А типкава 19 год има.
И викам: Си побрзала ти а, да не ти побегне мажачката; а оваа: па сите добри многу брзо ги зафаќаат.
хахаххахахахах
хаххааххахахахах
хахаххахаха
Леле човече, па мажи стално има на претек, со лопата да ги ринеш. Немој случајно да не снема, тоа ко потрошна роба да е.
Ама еве други не мислат така
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Senzor
Група Ин ту ит ивен Регистриран: 31.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Остана ти стара мома... |
|
Живеј, и остави да живеат.
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма остај |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Според мене смешно е на денешно време на 20 години да се мисли на мажачка,бракот е сериозна работа и како што кажа некој член погоре,неизживеаноста ќе си го направи своето,па затоа најчесто раната мажачка станува предуслов за вонбрачни излети. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Внеси реплика | страница <1 3435363738 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |