|
Kakov fotoaparat koristite|? |
Внеси реплика | страница <1 34567 12> |
Автор | |
KoKi
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro.. i nikoj li ne uspea da go vidi mojot primer kako 3d ?
|
|
Andon
Група Регистриран: 27.Септември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Treba posebni cvikeri za taa rabota:))
Изменето од Andon |
|
Andon
|
|
KoKi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne treba posebni cvikeri za ovaa rabota sto ja pisav gore!
|
|
Andon
Група Регистриран: 27.Септември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za da ja vidis slikata vo 3D ti trebaat posebni cvikeri (ne zboram za onie crveno-sinite za 3d kino). Tie "cvikeri" ja drzat fotografijata na odredeno rastojanie od okoto, imaat nesto kako dvoen okular i davaat prostorno cuvstvo koga se gleda niz niv. Mnogu stara igracka... |
|
Andon
|
|
KoKi
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro.. ti frlaj pari za cvikeri, jas gi gledam so 'golo oko'
|
|
Мече
Сениор Регистриран: 21.Април.2006 Локација: Marshall Islands Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Планирам да купувам апарат сега за летото-но сеуште незнам каква марка да купам-Добронамерни форумџии каков предлог би ми дале?
|
|
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Kakov aparat mislis da kupis: digitalen ili filmski?
- Kakov model bi zemal: so promenlivi objektivi ili integralen? - Dali bi sakal pomal i polesen za upotreba ili pogolem i pokompliciran? - Dali bi go zemal za profesionalna rabota ili ne? - Kolku pari mislis da potrosis? Zoran www.abcweddingproduction.com |
|
Мече
Сениор Регистриран: 21.Април.2006 Локација: Marshall Islands Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прво за парите-околу 250-300 евра. Не ми е за професионална употреба. Дигитален секако. Второто не разбирам што значи.Големина не е важна |
|
iceage
Нов член Регистриран: 17.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas bi ti go predlozil mojot aparat Sony T1 za 250evra, eve ti i link pa vidi dali ti se bendisuva. |
|
Parki
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 06.Март.2006 Локација: New Zealand Статус: Офлајн Поени: 112 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako sto se odluciv jas zemi si canon a 620 na internet mozis da go najdis za 250-280 evra a od tuka da go kupis e 23000 so se ddv.
|
|
Parki
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 06.Март.2006 Локација: New Zealand Статус: Офлајн Поени: 112 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zagledajse vo ovie sliki Изменето од Parki |
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gi imam gledano ovie na internet odlicni iluzii
|
|
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dokolku nemas nameri da se bavis so fotografija, bi ti predlozil nekoj od poednostavnite modeli na Fujifilm. Point'n'shoot modelite na Fuji se poznati po "blagonaklonost" kon amaterskite fotografi. Senzorite, ednostavno prostuvaat povece greski otkolku drugite. Od modelite sto gi imaat vo PixPlus bi gi izdvoil: A350 (vo cenoven rang koj go spomna): Eve i podetalni informacii za aparatot: http://www.dcviews.com/_fuji/a350.htm , i eden full test za istiot aparat: http://www.steves-digicams.com/2005_reviews/fuji_a350.html
Ona sto bi ti predlozil, dokolku mozes da istisnes malku povece pari e: F460 (so nesto povece od 300 EUR cena) Vo PixPlus ce go najdes na slednava strana: Povece informacii za ovoj aparat ima na: http://www.dcviews.com/_fuji/f460.htm Za zal nemozev da najdam full review za nego, no F serijata na Fuji odlicno kotira, a moze da ti pomognat informaciite od press-ot na Fuji: http://www.dcviews.com/press/Fuji-F460.htm
Dokolku patuvas negde vo skoro vreme, ili pak imas koj da ti nabavi aparat nadvor od MK, vredi da go poglednes i Fujifil Finepix E550. Veruvam deka bi bil poevtin, no isto taka so odlicen kvalitet. Se nadevam deka ovie informacii ce ti pomognat .
Pozdrav, Mire
|
|
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |