![]() |
|
Дали е лошо ако веќе си 21 и немажена? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 40> |
Автор | ||||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||||
![]() |
||||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|||
kako ne
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|||
epten losho!...zatoa,...tie shto odamna go nadminale .."rokot"....fakjajte prviot shto ke naide!
![]() |
||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||||
![]() |
||||
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
|||
до нив ќе да е ![]() |
||||
![]() |
||||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|||
A koj toa te izlaga? More udri brigu na veselje i nemaj gajle. Koja cavka ostanala bez opaska pa i ti si se isplashila. Kje ja imash postojano no ne kje mozjesh od nea da se otkachish....... zatoa uzjivaj dodeka mozjesh. |
||||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||||
![]() |
||||
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
|||
loso e ako si 21 i mazena!!!!
|
||||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
||||
![]() |
||||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|||
некад е лошо ако воопшто си мажен / женет без обзир на годините
![]() |
||||
![]() |
||||
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
|||
marsal nemoj sekogas da sudis spored licnoto iskustvo
![]() |
||||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
||||
![]() |
||||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|||
мимик ........ а кој тоа кажа дека судам според своето ?
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
taka mi izgledase
![]() |
||||
||||
![]() |
||||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|||
bog da cuva 21
ami ako si 27 ![]() |
||||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
изглед вара а претпоставките се добра основа за грешки
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
jas greskite ne gi priznavam, no kaznata ke ja izdrzam
![]() Изменето од mimicria - 04.Февруари.2010 во 14:48 |
||||
||||
![]() |
||||
|||
порано имаше поговорка ........
до 24 бираш
после 24 те бираат ......
ама тоа порано ....... сега се други времиња
![]() |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |